Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε σήμερα το Γηροκομείο Αθηνών με δώρα και ευχές για το χρόνο που έρχεται και για να ευχαριστήσει τον πρόεδρο, το ΔΣ και τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που κάνουν τον τελευταίο χρόνο.
Από τις αρχές του 2022 έχει ξεκινήσει πρόγραμμα εξυγίανσης του Γηροκομείου έτσι ώστε να βελτιστοποιηθεί η λειτουργία του και να μπορούν να φιλοξενηθούν 500 άνθρωποι απο 120 που φιλοξενούνται σήμερα.
Ο αντιδήμαρχος στηρίζει τις προσπάθειες του Γηροκομείου και βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους του όλο το χρόνο!
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.