Κατολίσθηση βράχων σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/12) στο οδικό δίκτυο του Πηλίου, κοντά στο Ανήλιο.
Σύμφωνα με το thenewspaper, βράχοι αποκολλήθηκαν και έπεσαν στο οδόστρωμα χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κάποιος οδηγός.
Άμεσα, συνεργεία την Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας έσπευσαν για να συγκεντρώσουν τον όγκο των βράχων και να δώσουν τον δρόμο ξανά στην κυκλοφορία.
Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στο Πήλιο
Την ίδια ώρα, την εμφάνισή τους έκανα τα πρώτα χιόνια στο Πήλιο και στην περιοχή προς Κισσό, χωρίς να σημειωθούν προβλήματα. Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη η χιονόπτωση ξεκίνησε και μια ώρα μετά το χιόνι στρώθηκε σε ύψος 4 εκατοστών, όπως και στα Χάνια.
Στην περιοχή, σύμφωνα με το magnesianews, βρίσκονται δύο εκχιονιστικά μηχανήματα που θα κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό, καθώς και αλατιέρες, ώστε να πέσει πολύ η θερμοκρασία να ρίξουν αλάτι που θα αποτρέψει την παγωνιά.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;