Πρότεινε δουλειά σε ανήλικες και μετά τους έκανε σεξουαλική επίθεση

Πρότεινε δουλειά σε ανήλικες και μετά τους έκανε σεξουαλική επίθεση

Συνελήφθη μετά από καταγγελίες τριών κοριτσιών - Έστηνε ενέδρα σε πάρκα και σταθμούς ψάχνοντας τα θύματά του

party_kakopoiisi_new_xr
Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης έρχεται στο φως. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας επιχειρηματίας την στήνει σε στάσεις μετρό και λεωφορείων, ακόμη και σε πάρκα, βάζει στο στόχαστρο ανήλικα κορίτσια και τους τάζει πολλά λεφτά για να τις φωτογραφήσει ή τους προτείνει να εργαστούν στα μαγαζιά που διαθέτει, σε Γλυφάδα και Κηφισιά.

Χθες κι ώρα 8.40 τη νύχτα, ο εν λόγω επιχειρηματίας την είχε στήσει σε στάση λεωφορείου, έξω από τον σταθμό του μετρό στον Άγιο Αντώνιο, επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βρισκόταν εκεί για αρκετή ώρα και με το επίμονο βλέμμα του «σκάναρε» ποιος μπαίνει και βγαίνει από την είσοδο του μετρό.

Στο στόχαστρό του μπήκε έναν ανήλικο κορίτσι, το οποίο και προσέγγισε πολύ γρήγορα στη προσπάθεια του να πιάσει κουβέντα μαζί της, προτού εκείνη πάρει το λεωφορείο. Η ανήλικη κοπέλα τα 'χασε. Τρόμαξε και άρχισε να τρέχει. Τον ίδιο άντρα, όπως είπε στους αστυνομικούς μετά, τον είχε ξαναδεί πριν από περίπου 40 ημέρες και μάλιστα στο ίδιο σημείο.

Τότε της είχε προτείνει να ποζάρει για εκείνον, να την βγάλει δηλαδή φωτογραφίες, λέγοντας της ότι είναι πρόθυμος να την πληρώσει και μάλιστα αδρά. Παρότι εκείνη του εξήγησε ότι είναι ανήλικη, εκείνος επέμενε και προσπάθησε με το τρόπο του να τον ακολουθήσει σε ένα σκοτεινό σημείο για να της δείξει υποτίθεται την δουλειά του.

Εκεί λοιπόν, όταν το κορίτσι προσπάθησε να φύγει, την έπιασε από το χέρι και την κόλλησε σε ένα τοίχο. Επιχείρησε να την φιλήσει, αρπάζοντας την από τη μέση, επιδιώκοντας να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί της. Η νεαρή κοπέλα αντέδρασε, έβαλε όλη τη δύναμη της και παρά το αρχικό σοκ, κατάφερε να ξεφύγει. Έτρεξε προς τις δυο φίλες της, οι οποίες και κάλεσαν την αστυνομία. Ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί ο επικίνδυνος αυτός άνδρας. Μάλιστα, στο αστυνομικό τμήμα, κατάθεση έδωσαν και τα άλλα δυο κορίτσια.

Η πρώτη είπε ότι ο ίδιος άντρας της είχε προτείνει να εργαστεί σε καταστήματα που διαθέτει σε Κηφισιά και Γλυφάδα, παρά το ότι εκείνη του απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται διότι είναι ανήλικη. Ο θρασύτατος επιχειρηματίας όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά της πρότεινε να δουλέψει στο σπίτι του ως καθαρίστρια. Όταν πάλι εκείνη αρνήθηκε, τότε την τράβηξε από το χέρι και προσπάθησε να την μεταφέρει σε σκοτεινό σημείο για να την θωπεύσει. Το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να διαφύγει με το αστικό λεωφορείο. Στάθηκε τυχερή διότι περνούσε από μπροστά της τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Κλείσιμο
Η τρίτη ανήλικη κοπέλα κατάθεσε ότι ο επιχειρηματίας την είχε προσεγγίσει σε ένα πάρκο όπου και προσπάθησε επίμονα να την προσεγγίσει. Όλες οι κοπέλες κατέθεσαν ότι ο ίδιος άντρας τη στήνει τα βράδια και πέριξ του συγκεκριμένου πάρκου, παρενοχλώντας κορίτσια της ηλικίας τους. Οι αστυνομικές αρχές, μετά τις καταγγελίες των τριών κοριτσιών, συνέλαβαν τον επιχειρηματία ο οποίος δεν αποδέχθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες, δηλώνοντας πως, ότι έχει να πει, θα το πει ενώπιον του εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λαβρόφ απάντησε με μπλουζάκι και βερμούδα στα δημοσιεύματα για καρδιακό επεισόδιο

Το PKK αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

«Χρυσή» φοροδιαφυγή από γνωστό ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης