Νεαρός με πιστόλι διακινούσε «φιξάκια» κοκαΐνης στα Χανιά

Νεαρός με πιστόλι διακινούσε «φιξάκια» κοκαΐνης στα Χανιά

Oι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν δειγματοληπτικό έλεγχο το βράδυ της Τετάρτης, έβαλαν τέλος στις παράνομες «δουλειές» του

fix
Έτοιμος για... μάχη, την οποία όμως δεν πρόλαβε να ξεκινήσει, ήταν ένας 24χρονος Έλληνας που διακινούσε ναρκωτικά στα Χανιά! Όμως, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν δειγματοληπτικό έλεγχο το βράδυ της Τετάρτης, έβαλαν τέλος στις παράνομες «δουλειές» του.

Στην κατοχή του νεαρού κατοίκου της πόλης, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τέσσερα «φιξάκια» που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και ένα πιστόλι με τον γεμιστήρα του, το οποίο παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει βαλλιστική εξέταση. Ο 21χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Στον ίδιο δικαστικό λειτουργό παραπέμφθηκε και ένας 19χρονος Βούλγαρος στον οποίο έκαναν έλεγχο οι ίδιοι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και βρήκαν στις τσέπες του μικροποσότητα κοκαΐνης και 15,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Και αυτός προσήχθη στην Ασφάλεια και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Συνελήφθη με παράνομα όπλα

Οπλισμένος ως τα... δόντια ήταν ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου στον Έβρο, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και ένα μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν. Μετά την προανάκριση που διενεργήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Τυχερού, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.



Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στη Σιγκαπούρη: Τέσσερις φίλοι βίαζαν ο ένας τη γυναίκα του άλλου αφού τις νάρκωναν!

Προ των πυλών η κακοκαιρία «Εva» - Ισχυρές καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα το Σάββατο

Άνεργος και εισοδηματίας ο ένας από τους συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης