Χαλκιδική: Πατέρας βιαστή ανηλίκου ο 53χρονος που δολοφονήθηκε με τσεκούρι

Χαλκιδική: Πατέρας βιαστή ανηλίκου ο 53χρονος που δολοφονήθηκε με τσεκούρι

Ο 24χρονος γιος του είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 14χρονης σε παραλία - Πώς συνέβη το αιματηρό  επεισόδιο

αστυνομια6271
Πατέρας του 24χρονου νεαρού ο οποίος φέρεται να βίασε ανήλικη σε παραλία της Χαλκιδικής, είναι  ο 53χρονος που έχασε τη ζωή του την προηγούμενη Πέμπτη σε αιματηρή επίθεση από δύο αλλοδαπούς, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.

Ο νεαρός γιος του φέρεται πως βίασε την 14χρονη μαθήτρια στις 16 Σεπτεμβρίου σε παραλία της Νέας Σκιώνης του δήμου Κασσάνδρας, όπου διαμένει ο ίδιος. Μετά την καταγγελία, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τον νεαρό και άμεσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Μετά το πέρας της απολογίας του -και με απόφαση του ανακριτή- ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους: την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, την εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. του τόπου διαμονής του και  την απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας με την ανήλικη.

Παράλληλα, η 14χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και εξιστόρησε το περιστατικό σε παιδοψυχολόγο, ενώ ο 24χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Το χρονικό της αιματηρού επεισοδίου

Το άγριο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου άνδρα από τσεκούρι, σημειώθηκε στην περιοχή της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις 10 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20/10) όταν δύο αδέλφια με καταγωγή από την Αλβανία, ηλικίας 27 και 47 ετών, πήγαν έξω από το σπίτι του 53χρονου θύματος και ξεκίνησαν ένα άγριο επεισόδιο μαζί του, με τον 24χρονο γιο του και την 18χρονη κόρη του, με την οποίο ο νεαρός δράστης φέρεται να διατηρούσε δεσμό.

Κλείσιμο
Κάποια στιγμή ο 27χρονος μαχαίρωσε τον 24χρονο και έσπρωξε την νεαρή κοπέλα με την οποία φέρεται να είχαν προσωπικές σχέσεις, ενώ ο αδελφός του χτύπησε με τσεκούρι στο στήθος και τον θώρακα τον 53χρονο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Όταν ο άτυχος 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας ήταν ήδη αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα δύο αδέλφια, 27 και 47 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου. Εκείνος με τη σειρά του τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης