Χαλκιδική: Σκότωσε 53χρονο με τσεκούρι μετά από άγριο επεισόδιο μεταξύ οικογενειών

Χαλκιδική: Σκότωσε 53χρονο με τσεκούρι μετά από άγριο επεισόδιο μεταξύ οικογενειών

Δύο αδέλφια από την Αλβανία πήγαν στο σπίτι του 53χρονου και είχαν λογομαχία - Το επεισόδιο έγινε μπροστά στην 18χρονη κόρη του

dias_art
Ένα άγριο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου άντρα από τσεκούρι, σημειώθηκε στην περιοχή της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν περίπου στις 10 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20/10) όταν δύο αδέλφια με καταγωγή από την Αλβανία, ηλικίας 27 και 47 ετών, πήγαν έξω από το σπίτι του 53χρονου θύματος και ξεκίνησαν ένα άγριο επεισόδιο μαζί του, με τον γιο του 24 ετών και με την 18χρονη κόρη του.

Κάποια στιγμή ο 27χρονος μαχαίρωσε τον 24χρονο και έσπρωξε την νεαρή κοπέλα με την οποία φέρεται να είχαν προσωπικές σχέσεις, ενώ ο αδελφός του χτύπησε με τσεκούρι στο στήθος και τον θώρακα τον 53χρονο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Όταν ο άτυχος 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας ήταν ήδη αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα δύο αδέλφια, 27 και 47 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου. Εκείνος με τη σειρά του τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

Ειδήσεις σήμερα:

«Δεν έτρεχα, δεν ήπια, δεν κατάλαβα ότι παρέσυρα κάποιον», λέει ο Ρομά που σκότωσε τη 15χρονη

Σέβομαι τους ευρωπαϊκούς κανόνες αλλά έχουμε απαιτήσεις από τις Βρυξέλλες, λέει η Μελόνι

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης