Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: Ρομά ο οδηγός που σκότωσε την 15χρονη

Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία: Ρομά ο οδηγός που σκότωσε την 15χρονη

Το μοιραίο τροχαίο συνέβη κοντά σε καταυλισμό στο χωριό Παλαιόχωρα - Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η 37χρονη μητέρα,  σταθεροποιημένη η 11χρονη κόρη της

ημαθιατροχζ
Ρομά φέρεται να είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τραγικό τροχαίο στο χωριό Παλαιόχωρα Ημαθίας αφήνοντας πίσω του μια νεκρή 15χρονη μαθήτρια και την μητέρα μαζί με τη μικρότερη αδερφή της που νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο δράστης που έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν έχει συλληφθεί είναι Ρομά, ενώ η μοιραία σύγκρουση έγινε κοντά σε καταυλισμό του χωριού. Όπως ισχυρίζονται αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του μαύρου ΙΧ έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να παρασύρει τις τρεις γυναίκες και στη συνέχεια να διαφύγει.

Ο θείος των παιδιών καταγγέλλει στο protothema.gr πως ο οδηγός του ΙΧ έτρεχε με 180 χλμ/ώρα και οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Έτρεχε πολύ ο οδηγός. Πήγαινε με 180 χιλιόμετρα μέσα στο χωριό και δεν πρόλαβε ούτε να τους δει. Τα κορίτσια και η μάνα ήταν σε δρόμο κυκλοφορίας μέσα στο χωριό αλλά αυτός ήταν μάλλον πιωμένος, όπως άκουσα», λέει ο κ. Μαυρίδης ενώ τονίζει πως ο συγκεκριμένος κινείται συχνά με τέτοιες ταχύτητες μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

«Αυτός έχει ένα γρήγορο, ακριβό αμάξι και συνηθίζει να τρέχει μέσα στο χωριό. Έβαζε και κόντρες με το αμάξι, τον ξέρουμε ότι τρέχει», επισημαίνει ο ίδιος.

Παράλληλα, περιγράφει το σημείο της σύγκρουσης όπου έχασε τη ζωή της η ανιψιά του. «Είναι ένα σημείο που περπατάνε οι πεζοί. Όταν πέρασα με το αμάξι είδα τη μικρή που είχε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Από όσο ξέρω γύριζαν με τα πόδια από μια διπλανή γειτονιά».

Στο νοσοκομείο η μητέρα και η 11χρονη αδερφή της άτυχης μαθήτριας

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα η 12χρονη αδερφή της νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών. Χθες το βράδυ  υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση  με την κατάσταση της υγείας της να παρουσιάζει επιπλοκές.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίος κήδευσε μόνος το παιδί του, αφού τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Ειδήσεις σήμερα

«Με απειλούσε, με χτυπούσε - Μόνο εγώ ξέρω γιατί του έριξα βιτριόλι», λέει η 38χρονη

Σκλάβες σε οίκους ανοχής στην Αθήνα: Φρικτές αποκαλύψεις κοριτσιών από την Μολδαβία

Σι Τζινπίνγκ: Αυτοί είναι οι 7 αξιωματούχοι της νέας ηγετικής ομάδας της Κίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης