Αιδηψός: Αθώος ο 30χρονος που κλώτσησε και έριξε στη θάλασσα γατάκι

Αιδηψός: Αθώος ο 30χρονος που κλώτσησε και έριξε στη θάλασσα γατάκι

Το σκεπτικό της απόφασης προκαλεί αντιδράσεις

gataki
Αθώος με απόφαση του 3μελούς δικαστηρίου Χαλκίδας κρίθηκε την Τετάρτη ο νεαρός που είχε τον περασμένο Μάιο κλωτσήσει γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό και ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος είχε δελεάσει με φαγητό το γατάκι ώστε να έρθει κοντά του και όταν αυτό πήγε δίπλα του το κλώτσησε.

Η Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ένωση Β. Εύβοιας Happy Paws σε ανάρτησή της σχετικά με την αθώωση του 30χρονου σχολιάζει, ότι «συμπεραίνουμε ότι εφόσον η άτυχη γατούλα δεν υπέστη κάποια σωματική βλάβη, με το σκεπτικό των δικαστών, είναι αθώος».

«Αν λοιπόν κάποιος δώσει κλωτσιά στο παιδί μας, σας, από την στιγμή που το παιδάκι δεν πάθει κάποια σωματική βλάβη ο δράστης θα είναι αθώος; Αναρωτιόμαστε……», επισημαίνει η Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ένωση στην ίδια ανάρτηση.

Κλείσιμο

Μετά την σημερινή απόφαση του 3μελούς δικαστηρίου Χαλκίδας ΑΘΩΩΘΗΚΕ ο νεαρός για το περιστατικό που αφορούσε την γατούλα...

Posted by Happy Paws-Φιλοζωικη κ Περιβαλλοντική Ένωση Β. Εύβοιας on Wednesday, October 19, 2022

Αναλυτικά η ανάρτηση της Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ένωσης Β. Εύβοιας έχει ως εξής:

«Μετά την σημερινή απόφαση του 3μελούς δικαστηρίου Χαλκίδας ΑΘΩΩΘΗΚΕ ο νεαρός για το περιστατικό που αφορούσε την γατούλα στην Λιχάδα.

Συμπεραίνουμε ότι εφόσον η άτυχη γατούλα δεν υπέστη κάποια σωματική βλάβη, με το σκεπτικό των δικαστών, είναι αθώος.

Αν λοιπόν κάποιος δώσει κλωτσιά στο παιδί μας / σας από την στιγμή που το παιδάκι δεν πάθει κάποια σωματική βλάβη ο δράστης θα είναι αθώος;;; Αναρωτιόμαστε……!

Για εμάς κάθε μορφή ζωής έχει ακριβώς την ίδια σημασία.

Εσείς όταν το παιδάκι σας δεν τρώει, το κλωτσάτε;;; Ή το βάζετε στην καρέκλα και προσπαθείτε με ήρεμο τρόπο να φάει;;; Εμείς πάντως κάνουμε το δεύτερο. Ως ποτέ αυτή η κοινωνία θα κλείνει τα μάτια και θα αθωώνει ανθρώπους οι οποίοι έχουν διαπράξει κάποια κακουργηματική πράξη; ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;; Ως ποτέ θα κυκλοφορούν ελεύθεροι βιαστές, βιαστές ανηλίκων, δολοφόνοι, άνθρωποι που κακοποιούν βάναυσα ψυχές;;;

Σίγουρα δεν ήμαστε εμείς αυτοί που θα καταδικάσουν κάποιον! ΣΙΓΟΥΡΑ όμως θα προσπαθήσουμε να ακουστεί η φωνή της μικρής μας Λιχαδίτσας και να δικαιωθεί για αυτά που πέρασε! Η συνέχεια στους δεκτές σας…….!».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζόνσον θέλει να γίνει... Τσώρτσιλ - Ξεκίνησε η μάχη για τους 100 βουλευτές

Αιδηψός: Αθώος ο 30χρονος που κλώτσησε και έριξε στη θάλασσα γατάκι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης