Θεσσαλονίκη: Σύζυγος είπε ψέματα για να βρεθεί στο αυτόφωρο προκειμένου να γλιτώσει τη... γκρίνια της γυναίκας του

Θεσσαλονίκη: Σύζυγος είπε ψέματα για να βρεθεί στο αυτόφωρο προκειμένου να γλιτώσει τη... γκρίνια της γυναίκας του

«Επέλεξα το αυτόφωρο για να γλιτώσω» - Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον αθώωσε

thess_kratitirio_xr
Να περάσει την νύχτα στο αυτόφωρο προτίμησε ένας άντρας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γλιτώσει από την... γκρίνια και τις φωνές της συζύγου του η οποία, όπως είπε, έπαθε «υστερία» όταν επέστρεψε από την εργασία της και είδε το σπίτι αναστατωμένο.

Η υπόθεση έφτασε χθες, Πέμπτη (13/10) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με τον 40χρονο να βρίσκεται κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, καθώς παραδέχθηκε ψευδώς στην αστυνομία ότι χτύπησε με σφαλιάρα την σύζυγό του, προκειμένου οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου πέρασε την νύχτα μέχρι να φτάσει η ώρα για το δικαστήριο.

Την αστυνομία φέρεται πως ειδοποίησαν γείτονες όταν άκουσαν τις φωνές από το διαμέρισμα που μένει το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση και τους ανέφερε ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει. Ο 40χρονος αντί να αρνηθεί την πράξη του, αφού σε καμία περίπτωση δεν ίσχυε η καταγγελία της γυναίκας, είπε στους αστυνομικούς πως πράγματι έχει χτυπήσει την σύζυγό του και έτσι συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη που τον έφερε σε τέτοια δύσκολη θέση αλλά και από τις Αρχές για την άσκοπη κινητοποίηση. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε τίποτα. Ζητάω συγγνώμη από τον άνδρα μου για τη θέση στην οποία τον έφερα καθώς ποτέ δεν με έχει κακοποιήσει. Είπα ψέματα στην αστυνομία, ίσως φταίνε κάποια φάρμακα που παίρνω», ανέφερε.

«Έχουμε τέσσερα παιδιά και την Τετάρτη δεν ήμουν καλά. Γύρισα από τη δουλειά, είδα το σπίτι άνω κάτω και με έπιασαν τα νεύρα μου. Τα έβαλα με τον άνδρα μου. Ζητάω συγγνώμη. Τα παιδιά μου τον ζητάνε στο σπίτι, σας παρακαλώ να μην τον τιμωρήσετε», είπε στην κατάθεσή της.

Ο 40χρονος που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μόλις ξεκίνησε την απολογία του ζήτησε και εκείνος συγγνώμη από το δικαστήριο και από την αστυνομία που τους απασχόλησαν χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, αφού παραδέχτηκε ότι δεν έγινε τίποτε από όλα αυτά που είπαν με τη σύζυγό του στην αστυνομία.

Κλείσιμο
«Είμαστε 18 χρόνια μαζί, έχουμε τέσσερα παιδιά. Πήγα για να πουλήσω σίδερα και μόλις επέστρεψα στο σπίτι, το κορίτσι μας έσπασε ένα ποτήρι. Η γυναίκα μου γύρισε εκείνη την ώρα, είδε τα γυαλιά και τα έβαλε με το παιδί. Της έλεγα "δεν πειράζει, θα πάρουμε άλλα ποτήρια, δεν έγινε και τίποτα" όμως εκείνη ξέσπασε επάνω μου», ανέφερε και συνέχισε: «Στην αστυνομία είπα ψέματα ότι της έδωσα σφαλιάρα για να μείνω στο Τμήμα και να γλιτώσω. Ντρέπομαι πολύ, σας ζητάω συγγνώμη. Ντρέπομαι γιατί έχουμε γίνει ξεφτίλα στη γειτονιά και σήμερα στα δικαστήρια».

Το δικαστήριο τελικά τον αθώωσε λόγω αμφιβολιών και φεύγοντας ο άντρας ανέφερε προς την έδρα ότι «δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τις γυναίκες, είναι δύσκολα τα πράγματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιδείνωση του καιρού με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πρώην βουλευτής της Ονδούρας καταδικάζεται στις ΗΠΑ να εκτίσει 30ετή κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών

Love Island: Η αποχώρηση της Ιωάννας για τα... μάτια του Κόρκα και η νέα παίκτρια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης