Love Island: Η αποχώρηση της Ιωάννας για τα... μάτια του Κόρκα και η νέα παίκτρια - Δείτε βίντεο

Love Island: Η αποχώρηση της Ιωάννας για τα... μάτια του Κόρκα και η νέα παίκτρια - Δείτε βίντεο

Η γνωριμία της νέας παίκτριας με τα αγόρια και τα κορίτσια της βίλας και το νέο ζευγάρι που προέκυψε

love
Να ακολουθήσει τον αγαπημένο της Γιώργο Κόρκα πίσω στην Ελλάδα αποφάσισε τελικά η Ιωάννα Τζανή, η οποία ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη βίλα του Love Island στην Τενερίφη.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (13/10), η Ιωάννα, η οποία είχε έρθει πολύ κοντά με τον Γιώργο, αποφάσισε και αυτή να φύγει από το ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΙ και να ακολουθήσε τον έρωτα της. Η νεαρή παίκτρια ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την απόφαση της στους συμπαίκτες της και την παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnl2eygkqzqh)


«Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας έκατσα και σκέφτηκα, για μένα ο Γιώργος ήταν το στήριγμα μου εδώ μέσα και όλο αυτό που ζήσαμε ήταν 100% αληθινό. Ούτε μπορώ ούτε και θέλω να ξεκινήσω κάτι με οποιοδήποτε παιδί από εδώ μέσα, ούτε με κάποιον που θα έρθει και δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εκείνον. Δεν υπάρχει Love Island χωρίς τον Γιώργο Κόρκα είτε υπήρχε κάτι ερωτικό είτε όχι. Οπότε θέλω να πάω να τον βρω και να φύγω και γω» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα στην κάμερα του Love Island. «Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη από τη στιγμή που έμαθα ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει. Από τη στιγμή που αυτό που ζήσαμε ήταν τόσο δυνατό και τόσο αληθινό».

Στη συνέχεια, λεπτά πριν αποχωρήσει από τη βίλα του έρωτα, πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών της.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnl2fhkg42ep)


Μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις του Γιώργου και της Ιωάννας μια νέα παίκτρια έκανε την είσοδό της στο Love Island. Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη, η οποία μετά το Power of Love θα διεκδικήσει τον μεγάλο έρωτα σε ακόμα ένα ριάλιτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnl3m80lsrk1)


«Είμαι η Τζούλια Καραγιάννη, έρχομαι από την Αθήνα και δουλεύω στον χώρο της εστίας. Είμαι ελεύθερη τουλάχιστον πέντε χρόνια, μπορεί και λίγο παραπάνω και δεν κάνω εύκολα σχέσεις γιατί βαριέμαι πολύ».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnl3mmo1h43t)


«Το ποσοστό επιτυχίας που έχω στον ανδρικό πληθυσμό θεωρώ ότι είναι το 100%! Το ιδανικό αγόρι για μένα θέλω να έχει τρία χαρακτηριστικά σίγουρα. Να είναι ευγενικός, να είναι φιλότιμος και να έχει χαρακτήρα. Χυλόπιτα δεν έχω φάει από άνδρα και ελπίζω να μην την φάω ούτε στο Love Island» τόνισε η νέα παίκτρια του Love Island, η οποία είχε πάρει μέρος και στο Power of Love του ίδιου σταθμού και είχε έρθει πολύ κοντά με τον Μιχάλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnl3p6i3qkbd)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnl3vgt0bk69)


Η Τζούλια επέλεξε για ταίρι της τον Παναγιώτη γιατί, όπως είπε, ένιωσε μαζί του πιο άνετα και της έκανε και ένα μικρό... κλικ. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnl4k9set9wp)




Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα» λέει η θεία του κοριτσιού

Τέλος στις συνδικαλιστικές άδειες των εκπαιδευτικών βάζει η Κεραμέως

Πούτιν και Ερντογάν τα λένε στο Καζακστάν - «Η Τουρκία, η ασφαλέστερη οδός μεταφοράς αερίου στην ΕΕ»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης