Βόλος: Έσπαγε καταστήματα με σφυρί και έκλεβε χρήματα, ποτά και τσιγάρα - Συνελήφθη 29χρονος

Βόλος: Έσπαγε καταστήματα με σφυρί και έκλεβε χρήματα, ποτά και τσιγάρα - Συνελήφθη 29χρονος

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου

περιπολικο_βραδυ
Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα του Βόλου και συνελήφθη, την Παρασκευή από αστυνομικούς ένας 29χρονος άνδρας.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης μετέβη σε μίνι μάρκετ και αφού έσπασε με σφυρί την κεντρική πόρτα, μπήκε στο εσωτερικό και έκλεψε φιάλες ποτών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 02-10-2022 έως 05-10-2022, διέπραξαν συνολικά τέσσερις κλοπές σε καταστήματα (ζαχαροπλαστείο, μίνι μάρκετ και δύο καφετέριες ιδιοκτησίας) της πόλης, σπάζοντας τις κεντρικές γυάλινες πόρτες, από τα οποία έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ και 30 πακέτα τσιγάρων.

Στην κατοχή του 29χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σφυρί και ένα σακίδιο πλάτης, καθώς και οι δύο φιάλες ποτών, σύμφωνα με το magnesianews.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης μετά τη Σύνοδο στην Πράγα: Δεν θα αφήσουμε καμία πρόκληση αναπάντητη

Πόλεμος στην Ουκρανία - Άμεση ανάλυση της Bild: Τα τρία μέτωπα που θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ εάν ο Πούτιν χρησιμοποιήσει πυρηνικά

Ιράν: Νέος θάνατος 16χρονης διαδηλώτριας - «Αυτοκτόνησε πέφτοντας από ταράτσα» λένε οι Αρχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης