Νέο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Λύκειο του Αγρινίου, στο οποίοείχε προκληθεί και χθες αναστάτωση, κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων εκλογών για την ανάδειξη 15μελούς.
Πρωταγωνιστές σήμερα, ήταν μαθητές και εξωσχολικοί, οι οποίοι μετά το τέλος των μαθημάτων της ημέρας, κινήθηκαν απειλητικά στην εξώπορτα του Λυκείου εναντίον καθηγητών.
Κουβέντα στην κουβέντα, τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές να γρονθοκοπήσουν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.
Επικράτησε πανικός, ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς συμμαθητές τους.
Κλείσιμο
Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε. Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια καθώς οι γονείς που έσπευσαν στο σημείο, αναμένεται να προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον όσων που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.
Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη, καθώς οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή, αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους, καθώς είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία.
Πηγή: Agriniotimes
Δείτε βίντεο: Αγρίνιο: Νέο επεισόδιο σε λύκειο, μαθητές γρονθοκόπησαν καθηγητές
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.