Γαλαξίδι: Έμαθα για το δυστύχημα της κόρης μου στη δουλειά, λέει ο πατέρας της 21χρονης

Γαλαξίδι: Έμαθα για το δυστύχημα της κόρης μου στη δουλειά, λέει ο πατέρας της 21χρονης

Το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε ο 24χρονος λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα που συνέβη λίγότερο από 100 μέτρα μακριά από το σπίτι του - Σπαρακτικές οι δηλώσεις του πατέρα της νεαρής

troxaio_galaxidi_xr
Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στην άσφαλτο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου ένας 24χρονος και μία 21χρονη βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο Γαλαξίδι.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί επί της Εθνικής Οδού Ιτέας-Αντιρρίου στο ύψος του Γαλαξιδίου και τη στιγμή που το μαύρο κατέβαινε προς τη γέφυρα του Γαλαξιδίου, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο, με τα δύο νεαρά άτομα να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο. Οι δυο νεαροί γυρνούσαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν το νήμα της ζωής τους κόπηκε αιφνίδια.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα της κοπέλας

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως έμαθε για τον χαμό της κόρης του ενώ βρισκόταν στη εργασία του. «Ήμουν στην δουλειά όταν το έμαθα. Η γυναίκα μου με πήρε και μου το είπε. Δεν έχουμε ειδοποιηθεί από πουθενά και για τίποτα και περιμένουμε τώρα να μας ενημερώσει η αστυνομία», δήλωσε ο πατέρας της 21χρονης Βιργινίας.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας αναφέρουν πως μερικά μέτρα πίσω από το σημείο οπού σημειώθηκε η σύγκρουση υπήρχε ένας νεκρός σκύλος και δεν αποκλείουν ο 24χρονος να προσπάθησε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmb0oqelbw5d)
 

Κλείσιμο
«Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δύο. Τι να δω; Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά νεκρά. Τί να σας πω ρε παιδιά σκύλος υπήρχε στο δρόμο. Τώρα να τον αποφύγει προσπάθησε; Που να ξέρω. Ήταν ένας σκύλος στα 100 μέτρα μακριά ένας σκύλος νεκρός στο δρόμο. Είχε περάσει από τον σκύλο και είχε πάει στο αντίθετο ρεύμα. Ένα πολύ καλό παιδί. Ένα πολύ καλό παιδί. Δεν έδινε δικαιώματα σε κανέναν», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.
galaksidi-arthro
galaksidi__1_
galaksidi__7_
galaksidi__3_
galaksidi__2_
galaksidi__6_


Το σημείο οπου σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα δεν είναι επικίνδυνο σύμφωνα με τους κάτοικους της περιοχής.

«Έχουμε συγκλονιστεί τι άλλο να πω; Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαστε μικρή κοινωνία είμαστε γνωστοί και πάνω από όλα ήταν αγαπητή οικογένεια εδώ στο Γαλαξίδι. Δεν γίνονται τροχαία εκεί πέρα, ευθεία είναι», δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλαξιδίου Σπύρος Μπαρλιακός.

Το τελευταίο βίντεο του ζευγαριού στα social media

Τραγική ειρωνεία που δυστυχήματος είναι πως ο άτυχος Παναγιώτης απείχε περίπου 50 μέτρα μακριά από το σπίτι του, όπως λένε τοπικά μέσα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmb0mr8irelt)
 

Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Γαλαξιδίου αλλά και τη Θεσσαλονίκη όπου καταγόταν η νεαρή Βιργινία. Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν γνωριστεί και δούλευαν στο Γαλαξίδι, ενώ η κοπέλα σπούδαζε σε πανεπιστήμιο της Άμφισσας. Τα παιδιά επέστρεφανα από νυχτερινή του διασκέδαση όταν συνέβη το μοιραίο, ενώ μάλιστα είχαν ανεβάσει και σχετικά βίντεο στα social media.

Ειδήσεις σήμερα

Ο Μπόρις Τζόνσον νοίκιασε αυτοκίνητο για να ανακαλύψει της ομορφιές της Εύβοιας - Τα δώρα που παρέλαβε

Πέτρος Λεβούνης: Το «παιδί του Πειραιά» έγινε πρόεδρος των Aμερικανών ψυχιάτρων


Γυναίκα από την Κω βγάζει στο … «σφυρί» τουρκική νησίδα ανοιχτά της Αλικαρνασσού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης