Ιονία Οδός: Το μοιραίο «λάθος» του ζευγαριού που προκάλεσε το δυστύχημα

Ιονία Οδός: Το μοιραίο «λάθος» του ζευγαριού που προκάλεσε το δυστύχημα

Στάθηκαν πίσω από τις πόρτες, που προεξείχαν από τη ΛΕΑ - Ο οδηγός που ακολουθούσε έπεσε πάνω τους

ionia-odos33
Ένα μοιραίο λάθος που διέπραξαν ο οδηγός και η συνοδηγός του ΙΧ αυτοκίνητου που συγκρούστηκε με άλλο όχημα στην Ιονία Οδό νωρίς το πρωί, φαίνεται πως ήταν αυτό που προκάλεσε τον θάνατο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, λίγο μετά τις 6.30 το πρωί, το αμάξι στο οποίο επέβαιναν ο 58χρονος Αλβανός και η 50χρονη σύζυγός του, ενώ κινείτο στην Ιονία Οδό με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, κατέβασε ταχύτητα, λόγω μηχανικής βλάβης.

Ο 58χρονος οδηγός στάθμευσε το αυτοκίνητο στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και έσβησε τη μηχανή στο 171ο χιλιόμετρο, λίγο πριν από τα διόδια του Τερόβου.

Στη συνέχεια, άνοιξε την πόρτα του και κατέβηκε πεζός για να ανοίξει το καπό και να δει τι συμβαίνει.

Μαζί του κατέβηκε και η 50χρονη σύζυγός του, η οποία καθόταν στο πίσω αριστερά κάθισμα, προκειμένου να τον βοηθήσει. Τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 26 και 10 ετών αντίστοιχα, παρέμειναν στις θέσεις τους.

Παρ' όλο που το μπλε αυτοκίνητο ήταν στάθμευμενο σε ασφαλή ζώνη, το ζευγάρι έκανε το λάθος να κάτσει πίσω από τις πόρτες, οι οποίες προεξείχαν από την ΛΕΑ.

Έτσι, ο οδηγός που ακολουθούσε έπεσε πάνω στις πόρτες που εκτείνονταν πέρα από τη ΛΕΑ, παρασύροντας το άτυχο ζευγάρι. Ο 58χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η 50χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε σοβαρά και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκαν τόσο ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, όσο και τα δύο παιδιά τα οποία διεκομίσθησαν για προληπτικούς λόγους μετά τη σύγκρουση.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Γ' Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου-Ιωαννίνων που διερευνά την ακριβή θέση του μπλε αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η οικογένεια από την Αλβανία αλλά και την ταχύτητα με την οποία κινούταν το όχημα που ακολουθούσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα δίωξη σε βάρος της Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

Αίγινα: Η 20χρονη είχε καταγγείλει τη μητέρα της για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία το 2014

Σέρρες: Ξεσπούν η μητέρα και ο αδελφός του φοιτητή που σκοτώθηκε στο ασανσέρ - «Ήταν ένα παιδί μάλαμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης