Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου, στο ρεύμα προς Ιωάννινα, νωρίτερα σήμερα το πρωί.
Το τροχαίο έγινε όταν ζευγάρι με το ΙΧ του σταμάτησε στη ΛΕΑ για να εξετάσει πρόβλημα στο αυτοκίνητο.
Άλλο διερχόμενο όχημα όμως, φαίνεται πως δεν τους είδε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το σταματημένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό και των δύο.
Σημειώνεται πως ο οδηγός ήταν 58 ετών και η σύζυγός του 50. Είχαν κατέβει προκειμένου να δουν τι συμβαίνει λόγω της μηχανικής βλάβης, αφήνοντας ανοιχτές την πόρτα του οδηγού και την πόρτα ακριβώς πίσω από τη θέση του οδηγού.
Οι προσπάθειες των διασωστών ήταν μεγάλες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ιωαννίνων ο άνδρας κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τα δύο τους παιδιά που επέβαιναν στο όχημα και όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια τους.
Κλείσιμο
Τα δύο παιδιά τους είναι ηλικίας 26 και 10 ετών και φέρουν ελαφρά τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που έχασε τη ζωή του είναι αλβανικής καταγωγής και επέστρεφε για λίγες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δύο άτομα τα οποία επίσης έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
Σημειώνεται πως μεγάλη ουρά οχημάτων έχει σχηματιστεί στο σημείο καθώς ο δρόμος έκλεισε.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.