«Περίεργη» έκρηξη στην Παλλήνη την ώρα της φωτιάς στην Πεντέλη - Βίντεο ντοκουμέντο

«Περίεργη» έκρηξη στην Παλλήνη την ώρα της φωτιάς στην Πεντέλη - Βίντεο ντοκουμέντο

Την ώρα της έκρηξης από το σημείο περνούσε ο οδηγός μίας μοτοσικλέτας, που σώθηκε από θαύμα - Στοιχεία και μαρτυρίες για πιθανό εμπρησμό συλλέγουν οι Αρχές

fotia-pentel-mak
Τρεις μέρες μετά την καταστροφική φωτιά στην Πεντέλη το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο έχει καταγραφεί μία έκρηξη στην Παλλήνη και συγκεκριμένα την ώρα που το πύρινο μέτωπο κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμά του. 

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 6.24 τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε κοντέινερ που βρισκόταν σε οικόπεδο, ελάχιστα μέτρα από το δάσος και ανάμεσα σε κατοικίες. Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός διερχόμενης μηχανής να σώζεται κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο. Από την ανατίναξη, μια μεταλλική αντλία εκσφενδονίζεται με φονική ταχύτητα, ισοπεδώνει την καγκελόπορτα  και καρφώνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Για τον παρολίγον εμπρησμό που αποφεύχθηκε με επέμβαση των κατοίκων, υπαρχει οπτικό υλικό στα χέρια της ασφάλειας, το οποίο ερευνάται και σε σχέση με τα αίτια της φωτιάς στο βουνό της Πεντέλης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clmbzdz0tg1l)

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο του εμπρησμού.





Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης


Ανατροπή στην υπόθεση Λιγνάδη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την μία αθώωσή του και τις ποινές


400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης