Με το βλέμμα καρφωμένο στο κενό... σαν χαμένη, έφυγε το μεσημέρι της Τετάρτης, από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και λευκό αλεξίσφαιρο γιλέκο, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε ξανά σήμερα στα δικαστήρια , προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, όταν το παιδί νοσηλεύονταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.
Η 33χρονη, που βρίσκεται προφυλακισμένη από τον περασμένο Απρίλιο για τη δολοφονία με κεταμίνη του παιδιού στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.
Η 33χρονη φανερά αδυνατισμένη, ζήτησε από την αρμόδια ανακριτική αρχή χρόνο να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της για το νέο αυτό κακούργημα που της απαγγέλθηκε.
Αυτό ωστόσο που ξεχώρισε, παρά τη μάσκα για τον κορωνοϊό που φορούσε, ήταν το απόκοσμο βλέμμα της. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, φαίνεται... να μην κουνάει βλέφαρο, δείχνοντας ίσως βυθισμένη στις σκέψεις της, σαν να μην έχει ακόμα συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και για τι κατηγορείται...
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.