Ρέθυμνο: Καρέ-καρέ η κλοπή μηχανής από πάρκινγκ - Άφησαν ενθύμιο στον ιδιοκτήτη... το κράνος

Ρέθυμνο: Καρέ-καρέ η κλοπή μηχανής από πάρκινγκ - Άφησαν ενθύμιο στον ιδιοκτήτη... το κράνος

Με μόλις  τρεις κινήσεις κατάφερε να βάλει μπροστά το σκούτερ και να εξαφανιστεί μαζί με την σύντροφό του, που είχε ρόλο τσιλιαδόρου

κλοπη-μηχανη2780
Του έκλεψαν το μηχανάκι από το πάρκινγκ του ξενοδοχείου, όπου εργάζεται στο κέντρο του Ρεθύμνου, και του άφησαν για ενθύμιο το κράνος.

Σύμφωνα με το βίντεο, στο οποίο έχουν καταγραφεί καρέ-καρέ οι κινήσεις των αδίστακτων ληστών, το μηχανάκι αν και κλειδωμένο έκανε «φτερά» μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Χρειάστηκαν μόνο τρεις κινήσεις από τον εκπαιδευμένο νεαρό, ώστε να βάλει μπροστά το τύπου scooter και να εξαφανιστεί μαζί με την σύντροφο του, που είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Η στιγμή που οι θρασύτατοι κλέφτες βάζουν μπροστά τη μηχανή και φεύγουν:

Κλοπή Κρήτη


Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα γύρω στις 20:00, όταν το ζευγάρι πέρασε ανενόχλητο την είσοδο του πάρκινγκ του ξενοδοχείου “Belvedere” όπου βρίσκεται στη λεωφόρο Σταμαθιουδάκη στο κέντρο του Ρεθύμνου. Στο χώρο αν και υπάρχουν κάμερες σε πολλά σημεία, ωστόσο τίποτα δεν σταμάτησε το έργο τους. Στον χώρο μπαίνει αρχικά ο νεαρός, ο οποίος ελέγχει μια προς μια τις μηχανές μέχρι να καταλήξει σε εκείνη που μπορεί να κουμαντάρει καλύτερα. Από την άλλη η κοπέλα -μέχρι εκείνος να καταλήξει- μπαίνει και βγαίνει στο πάρκινγκ.

Στη συνέχεια και για όση ώρα ο νεαρός άνδρας προσπαθεί να βάλει μπροστά το μηχανάκι τύπου scooter και μάρκας Sym 200cc η κοπέλα έχει κατευθυνθεί προς την δεύτερη είσοδο του ξενοδοχείου και κοιτάει μη τυχόν και τους πάρει κάποιος είδηση και τους χαλάσει τα σχέδια. Καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους και οι δύο έχουν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.

Κλείσιμο
Όπως εξηγεί στο protothema.gr ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Μιχάλης Πετρακάκης, ο οποίος προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στο Fecebook το ζευγάρι λίγα λεπτά αργότερα με το μηχανάκι εντοπίστηκε στην περιοχή Ατσιπόπουλο:

«Στο πάρκινγκ αυτό του ξενοδοχείου αφήνουμε τις μηχανές μας τόσο οι πελάτες μας όσο και οι εργαζόμενοι. Υπάρχουν παντού κάμερες και η είσοδος είναι μπροστά στον κεντρικό δρόμο. Το θράσος τους δεν υπάρχει. Μόλις εκείνος έβαλε μπροστά την μηχανή, της έκανε νόημα και έφυγαν».

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτή είναι η Γεωργιανή γυναίκα αράχνη που υπνώτιζε και έκλεβε ηλικιωμένους

Έρχονται οι Τούρκοι στη Σκιάθο τον Αύγουστο μετά το τουριστικό άνοιγμα του νησιού

Power Pass - Χρήστος Σταϊκούρας: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα έως τις 15 Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης