Λάρισα: Έκλεψαν τη μηχανή ντελιβερά και την άφησαν... χωρίς τα φαγητά!

Λάρισα: Έκλεψαν τη μηχανή ντελιβερά και την άφησαν... χωρίς τα φαγητά!

Ο ντελιβεράς παρέδωσε την  παραγγελία σε διαμέρισμα και όταν κατέβηκε διαπίστωσε ότι το μηχανάκι του... έλειπε

ελιωερυ65
Οδυνηρή έκπληξη δοκίμασε ένας διανομέας φαγητού όταν επέστρεψε από την παράδοση παραγγελίας σε ένα διαμέρισμα στη Λάρισα κατά την διάρκεια της βάρδιας του και δεν βρήκε το μηχανάκι του στο σημείο όπου το είχε αφήσει με όλες τις υπόλοιπες παραγγελίες στο ειδικό κουτί μεταφοράς.

Η κλοπή έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο ανυποψίαστος ντελιβεράς βρέθηκε σε μια γειτονιά της Λάρισας για να παραδώσει μία παραγγελία σε ένα διαμέρισμα. Αφού κατέβηκε από το μηχανάκι με το πακέτο στα χέρια, χτύπησε το κουδούνι και μπήκε στην πολυκατοικία, χωρίς να αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση. Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα, που βγήκε από το κτίριο, διαπίστωσε ότι το μηχανάκι του είχε κλαπεί!

Ο νεαρός εργαζόμενος ειδοποίησε την Ασφάλεια Λάρισας, κατήγγειλε την κλοπή και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της κλεμμένης μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να βρεθεί και να αποδοθεί στον ντελιβερά, που φανερά ανακουφισμένος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς. Ωστόσο, τα υπόλοιπα φαγητά που μετέφερε, είχαν κάνει φτερά! Πάντως, από την Ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα, για κλοπή τροχοφόρου.

Διέρρηξε δυο οχήματα στην Ξάνθη αλλά τον τσάκωσαν

Μέσα σε λίγα λεπτά, τρύπωσε σε δύο οχήματα που οι ιδιοκτήτες τους είχαν αφήσει ανασφάλιστα στην πόλη της Ξάνθης ένας Έλληνας, ο οποίος άρπαξε από το εσωτερικό τους χρήματα, έγγραφα και τιμαλφή. Όμως, εντοπίστηκε στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και στην κατοχή του βρέθηκαν τα έγγραφα και μέρος των χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανασχηματισμός: Κέρδη και ζημίες μετρούν στην κυβέρνηση

Αφγανιστάν: Ο τρόμος της επόμενης ημέρας χωρίς τους Αμερικανούς

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά - Δείτε που θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης