Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 27χρονος που φέρεται να βίασε 16χρονη
Ο εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου και παράνομη κατακράτηση
Σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί 27χρονος, ο οποίος καταγγέλθηκε από 16χρονη για εις βάρος της γενετήσιες πράξεις. Προηγουμένως, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε κατηγορίες για βιασμόανηλίκου και παράνομη κατακράτηση.
Οι πράξεις, σύμφωνα με την καταγγελία, τελέστηκαν σε αγροτική περιοχή περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, όπου ο 27χρονος φέρεται να οδήγησε την ανήλικη με αυτοκίνητο.
Είχε προηγηθεί γνωριμία τους σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.