Δράμα: Ο 64χρονος επισκέφθηκε χθες βράδυ την κόρη του «σαν να ήθελε να την αποχαιρετήσει», λέει φίλος της οικογένειας

Δράμα: Ο 64χρονος επισκέφθηκε χθες βράδυ την κόρη του «σαν να ήθελε να την αποχαιρετήσει», λέει φίλος της οικογένειας

Σε σοκ η κόρη του ζευγαριού που βρήκε νεκρούς τους γονείς της στο ίδιο τους το σπίτι - Ανησύχησε γιατί  ο πατέρας της δεν είχε πάει να πάρει τα εγγόνια του για το σχολείο - Η επίσκεψη που σήμαινε πολλά

drama-59xroni-2
Σαν κάτι να προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε, ήταν η χθεσινή επίσκεψη στην κόρη του, για τον 64χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του σε χωριό της Δράμας. Ο δράστης και αυτόχειρας πήγε χθες το βράδυ στο σπίτι της κόρης του για να δει εκείνη και τα παιδιά της και την αποχαιρέτησε σαν να γνώριζε αυτό που ερχόταν.

Σύμφωνα με φίλο της οικογένειας, η κόρη τους η οποία είναι σε κατάσταση σοκ ήταν ο άνθρωπος που τους βρήκε νεκρούς όταν έφθασε στο σπίτι ανήσυχη που ο πατέρας της δεν είχε πάει να πάρει τα εγγόνια του για το σχολείο.

«Η κόρη τους, η Λίνα είναι σοκαρισμένη γιατί είδε και τους δύο γονείς της νεκρούς, σήμερα το πρωί και κάλεσε την αστυνομία. Χτες το βράδυ , λίγες ώρες προτού ο πατέρας της σκοτώσει τη μητέρα της και αυτοκτονήσει, ο 64χρονος την είχε επισκεφτεί στο σπίτι της σαν να ήθελε να την αποχαιρετήσει. Δεν έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε μαζί της για να μάθουμε αν είχε μιλήσει για τις άσχημες σκέψεις του γιατί η κοπέλα είναι σοκαρισμένη, δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που έγινε. Ο πατέρας της κάθε πρωί ,πήγαινε και έπαιρνε τα παιδιά της από το σπίτι και τα πήγαινε σχολείο. Η Λίνα, σήμερα το πρωί είδε ότι ο πατέρας της αργούσε να πάρει τα εγγόνια του και πήγε στο πατρικό της, να δει τι συμβαίνει. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα, άνοιξε και τους είδε νεκρούς» λέει στο protothema.gr φίλος της οικογένειας.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 64χρονος σκότωσε με τρεις σφαίρες τη σύζυγό του και στη συνέχεια, με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα, έδωσε τέλος στη ζωή του. Αργά χθες το βράδυ, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά. Η κατάσταση ξέφυγε και ο 64χρονος άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τη σύζυγό του. Ο δράστης έμεινε δίπλα στη νεκρή γυναίκα του για αρκετές ώρες και κάποια στιγμή απόφασισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς τον εαυτό του.

Η μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού πήγε το πρωί στο σπίτι, καθώς ανησυχήσε, μιας και η 59χρονη δεν είχε πάει να κρατήσει τα εγγόνια της. Τότε βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα η 59χρονη είχε ζητήσει από τον 64χρονο να πάρουν διαζύγιο. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον μοιραίο καβγά που οδήγησε στη δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια, ενώ ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δράμας συλλέγουν καταθέσεις από συγγενείς της οικογένειας, ενώ ο ιατροδικαστής θα κάνει αυτοψία στο σπίτι του εγκλήματος και νεκροτομή στις δύο σορούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας καταγγέλλει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις για 953 παραβιάσεις και ζητά «stop» στις επισκέψεις υπουργών στα νησιά!

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Άστεγος πνίγηκε μέσα σε μια λίμνη - Εκλιπαρούσε για βοήθεια και οι αστυνομικοί τον κοιτούσαν

Θρίλερ με νεκρό ζευγάρι στη Δράμα - Τους βρήκε η κόρη τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης