Βίντεο ντοκουμέντο απο τις προσπάθειες των πληρώματων δύο πλοίων που εκτελούν το δρομολόγιο Ρίου- Αντιρρίου, να σώσουν έναν ανδρα που έπεσε απο τη γέφυρα στη θάλασσα παρουσιάζει το protothema.gr.
Οι ναυτικοί, ειδοποιήθηκαν χθες το απόγευμα για έναν άνδρα ο οποίος κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθηκες έπεσε στη θάλασσα απο τη γέφυρα.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση και τα δυο πλοία που πραγματοποιούν το δρομολόγιο Ρίο- Αντίρριο, χτένισαν τη θαλάσσια περιοχή και εντόπισαν τον άνδρα.
Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση και τελικά λίγο αργότερα ο άνδρας ανεσύρθη νεκρός. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους έπεσε απο τη γέφυρα. Ενω οι ίδιες πληροφορίες λένε οτι είναι ο δευτερος άνδρας που μέσα σε λίγες εβδομάδες πέφτει απο τη γέφυρα.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.