Πάλη αστυνομικών με διακινητές που μετέφεραν 20 κιλά κάνναβης

Πάλη αστυνομικών με διακινητές που μετέφεραν 20 κιλά κάνναβης

Πάνω στους τρεις άνδρες που συνελήφθησαν, κατέσχεσαν ένα πιστόλι, πέντε φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και τρία κινητά τηλέφωνα.

aigio-kannabi
Κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε για τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας η σύλληψη τριών διακινητών που έκαναν αλισβερίσι με μεγάλη ποσότητα κάνναβης, καθώς ο ένας από αυτούς προέβαλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους στο κεφάλι και το σώμα πριν καταφέρουν να του βάλουν χειροπέδες!

Στο πλαίσιο επιχείρησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες, εντόπισαν το βράδυ της Παρασκευής τους τρεις Έλληνες στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Αιγίου, όπου έφτασαν οι δυο με Ι.Χ. αυτοκίνητο και ο τρίτος με φορτηγό. Μόλις συναντήθηκαν, ο τρίτος κατέβασε από την καρότσα δυο βαλίτσες και τις φόρτωσαν στο χώρο αποσκευών του Ι.Χ.. Εκείνη τη στιγμή, επενέβησαν οι αστυνομικοί που ακινητοποίησαν άμεσα τους δυο και συνεπλάκησαν με τον συνεργό τους.

Πάνω στους τρεις άνδρες, κατέσχεσαν ένα πιστόλι, πέντε φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και τρία κινητά τηλέφωνα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν οι δυο βαλίτσες που περιείχαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 19 κιλών και 876 γραμμαρίων, από την πώληση της οποίας οι δράστες θα αποκόμιζαν από 200.000 ως 400.000 ευρώ.

Το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση, τα δυο οχήματα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες, ο ένας από τους οποίους έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων κατά περίπτωση.


Ειδήσεις σήμερα

Μόσχα: Θα απαντήσουμε εάν το ΝΑΤΟ φέρει πυρηνικά στην Φινλανδία

Νέα εποχή για Φινλανδία και Σουηδία - Ένα βήμα πριν την ένταξη στο ΝΑΤΟ

Δικαστήριο Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων: Το Δημόσιο οφείλει να καταβάλει αποζημίωση για ενδοοικογενειακή βία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης