Γλυκά Νερά - Η Daily Mail για τη δίκη του Αναγνωστόπουλου: Προσπάθησε να πείσει ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής

Γλυκά Νερά - Η Daily Mail για τη δίκη του Αναγνωστόπουλου: Προσπάθησε να πείσει ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει το σκηνικό του εγκλήματος γράφοντας ότι ο πιλότος έπνιξε τη σύζυγό του και στη συνέχεια κατασκεύασε ένα ψέμα για ένοπλη διάρρηξη

mpampis-karolain-diki-1
Για ακόμη μια φορά το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά κάνει τον γύρο των βρετανικών δικτύων, τα οποία αναφέρονται στην απολογία του καθ'ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

Ειδικότερα, η βρετανική Daily Mail αναφέρεται στην προσπάθεια του πρώην πιλότου να πείσει τη Δικαιοσύνη ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο αλλά ότι τελέστηκε εν βρασμώ ψυχής.

dailymail


Στο τίτλο του βρετανικού δημοσιεύματος αναφέρεται το εξής: «Ο Έλληνας πιλότος ισχυρίζεται ότι σκότωσε την Καρολάιν ύστερα από καυγά μετά τον οποίο το θύμα δεν ζήτησε ''συγγνώμη'' και περιγράφει πώς ο σκύλος τους έκλαψε ενώ στη συνέχεια τον σκότωσε για να ολοκληρώσει την εικόνα της ''διάρρηξης''».

Η Daily Mail υπενθυμίζει το σκηνικό του εγκλήματος γράφοντας ότι ο Έλληνας πιλότος έπνιξε τη Βρετανίδα σύζυγό του και στη συνέχεια κατασκεύασε ένα ψέμα για ένοπλη διάρρηξη.

Όπως επισημαίνεται, ακόμη, ο Αναγνωστόπουλος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 30 ετών.

Με μεγάλες δόσεις θεατρικότητας και κυνισμού προχώρησε η απολογία του Αναγνωστόπουλου, που σκότωσε την Καρολάιν Κράουτς, πριν από έναν χρόνο στα Γλυκά Νερά.

Ζητώντας πολλές φορές συγνώμη για όσα έπραξε, και ενίοτε ξεσπώντας σε λυγμούς, υποστήριξε πως όλα ήταν τέλεια στο γάμο του με την μητέρα του παιδιού του, και ποτέ μεταξύ τους δεν υπήρξε βία.

Κλείσιμο
Ωστόσο, λίγο αργότερα, σε άλλο σημείο της απολογίας του, ο Αναγνωστόπουλος υποστήριξε ότι ένιωσε φόβο για τη σωματική ακεραιότητα της μικρής Λυδίας, εξαιτίας των εξάρσεων θυμού που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είχε η Καρολάιν Κράουτς.

Ο ίδιος έδωσε «μάχη» για να αποδείξει ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ, ότι έχασε τον έλεγχο από μια ακόμη έξαρση θυμού της κοπέλας και ότι επί πέντε λεπτά «είχε ανέβει πάνω της», για να την ηρεμήσει! Δέχθηκε, ωστόσο, «βροχή» ερωτήσεων από την πρόεδρο για το πώς οδήγησε τη «γυναίκα που λάτρευε» στον θάνατο και δεν σκέφτηκε για πέντε ολόκληρα λεπτά, που βρισκόταν πάνω της, ότι την σκοτώνει και ότι στερεί από την κόρη τους τη μητέρα της.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε, ακόμη, στη γνωριμία του με την Καρολάιν Κράουτς, ενώ αίσθηση προκάλεσαν στο δικαστήριο οι φράσεις που χρησιμοποίησε για εκείνη, μιλώντας σαν να βρίσκεται ακόμη στη ζωή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Αλβέρτος του Μονακό «πληρώνει τη Σαρλίν 12 εκατ. ευρώ τον χρόνο» για να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα

Κούγιας για Μονεμβασιά: H αλλόκοτη συμπεριφορά του 52χρονου λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο

«Βροχή» οι καταγγελίες για «μαϊμού» διαιτολόγους που εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης