Νέα Ιωνία: Τι λέει για το φρικτό τροχαίο στη Νέα Ιωνία φίλος του πρωταθλητή Ελλάδος που σκοτώθηκε στον δρόμο

Νέα Ιωνία: Τι λέει για το φρικτό τροχαίο στη Νέα Ιωνία φίλος του πρωταθλητή Ελλάδος που σκοτώθηκε στον δρόμο

«Ήταν ένα σημαντικό ταλέντο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο ξεχώριζε από πολλούς άλλους οδηγούς», υποστήριξε μιλώντας στο protothema.gr ο Αλέξανδρος Ρουστέμης

takidellis-pateras343
Σοκαρισμένος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από τον τραγικό θάνατο στην άσφαλτο του 19χρονου πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar, Κωνσταντίνου Τακιδέλλη, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε έπεσε το βράδυ της Τρίτης από τη γέφυρα επί των οδών Κύμης και Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Όπως αναφέρει το protothema.gr ο Αλέξανδρος Ρουστέμης φίλος της οικογένειας, αλλά και πατέρας του επίσης οδηγού Παναγιώτη Ρουστέμη, που μαζί με τον Κώστα Τακιδέλλη είχαν μοιραστεί αρκετές φορές τις πρώτες θέσεις σε αγώνες, ο 19χρονος εκτός από ένας οδηγός με μέλλον ήταν κι ένα σπάνιο παιδί.

«Μιλάμε για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Ένα παιδί από εξαιρετικά καλή οικογένεια, με αρχές και αγάπη για τον αθλητισμό. Μόνο θλίψη μου προκαλεί ο θάνατος του. Εξαιρετικό παιδί, δεν έδινε δικαιώματα, μόνο εκείνος ξέρει το πώς συνέβη και το γιατί συνέβη όλο αυτό. Εμείς όλοι πονάμε και θα πονάμε για τον χαμό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Ρουστέμη ο 19χρονος είχε να δώσει ακόμα πολλά στις μηχανοκίνητες πίστες αθλητισμού.  «Ο θάνατος του προκαλεί μόνο θλίψη και πολλά γιατί σ' αυτή την ηλικία. Ήταν ένα σημαντικό ταλέντο στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο ξεχώριζε από πολλούς άλλους οδηγούς. Βρισκόταν σε εξαιρετικό επίπεδο αθλητικά κι είχε λαμπρόν μέλλον μπροστά του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στον πατέρα του τον Μιχάλη που ξέρει ποσό πολύ τον αγαπάω, κρίμα», τόνισε.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:

Τροχαίο Λ. Καποδιστρίου (3)


Κλείσιμο
Τροχαίο Λ. Καποδιστρίου (2)


Τροχαίο στη λεωφόρο Καποδίστριου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης