Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής σε αγώνες αυτοκινήτων ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής σε αγώνες αυτοκινήτων ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Τακιδέλλη, ασχολείται επί δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου - Πώς έγινε το ατύχημα αργά χθες βράδυ - Οδηγούσε ένα προηγούμενης γενιάς Ford Focus ST με τον πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων

troxaio-main_2
Ο 19χρονος πρωταθλητής crosscar Κωνσταντίνος Τακιδέλλης είναι ο νεαρός που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, την Τρίτη το βράδυ όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα το οποίο οδηγούσε έπεσε από τη γέφυρα που βρίσκεται επί των οδών Κύμης και Καποδιστρίου και κατέληξε στο οδόστρωμα, έχοντας αναποδογυρίσει και καταλήξει σε μία άμορφη μάζα.

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ,περίπου στις 10:20, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο protothema.gr στη Νέα Ιωνία, με τον 19χρονο να απεγκλωβίζεται νεκρός από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής και έναν ακόμα σοβαρά τραυματισμένο, ο οποίος ήταν συνοδηγός και φίλος του 19χρονου Κωνσταντίνου.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε το μοντέλο που οδηγούσε ήταν ένα προηγούμενης γενιάς Ford Focus ST με τον πεντακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων. Το ατύχημα σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα και απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου.

Η οικογένειά του, η οποία ασχολείται επί δεκαετίες με το χώρο του αυτοκινήτου είναι συντετριμμένη από την ξαφνική απώλεια του παιδιού τους ενώ το Αγωνιστικό Σωματείο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αποχαιρετά τον 19χρονο με την εξής ανάρτηση:

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε. Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου».

Ο άτυχος Κωνσταντίνος είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία crosscar τον περσινό Δεκέμβριο στη Χαλκίδα με τον πατέρα του Μιχάλη , να τον συνοδεύει και να καμαρώνει το παιδί του στους αγώνες.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο:



Κλείσιμο
Τροχαίο Λ. Καποδιστρίου (3)


Τροχαίο Λ. Καποδιστρίου (2)


Τροχαίο στη λεωφόρο Καποδίστριου

troxaio-3
troxaio-4
troxaio-0
troxaio-1
troxaio-2



Ειδήσεις σήμερα:

Μπήκαμε στη φάση του «ενεργειακού πολέμου» - Οι εκβιασμοί των Ρώσων και η απάντηση της Ευρώπης

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσε τον φίλο του, άλλαξε τα ματωμένα ρούχα, καθάρισε και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Δεν είναι οξεία ηπατίτιδα το περιστατικό της 16χρονης στη Λάρισα, λέει το υπουργείο Υγείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης