Πάτρα: Παρασκεύαζαν ναρκωτικά με πρώτες ύλες από το εξωτερικό και τα διακινούσαν στην πόλη - Τρεις συλλήψεις

Πάτρα: Παρασκεύαζαν ναρκωτικά με πρώτες ύλες από το εξωτερικό και τα διακινούσαν στην πόλη - Τρεις συλλήψεις

Ο ένας εκ των συλληφθέντων εκμεταλλευόταν τοξικομανείς της περιοχής των Πατρών  για την παραλαβή των δεμάτων από το εξωτερικό, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του - Κατασχέθηκαν γύρω στα 2,5 κιλά ναρκωτικών ουσιών και 9.500 ευρώ

narkotika_patra_1
Υπόθεση παρασκευής ναρκωτικών ουσιών με πρώτες ύλες που εισάγονταν από χώρες του εξωτερικού, ερευνά το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, μετά την σύλληψη τριών ανδρών σε περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, τις ναρκωτικές ουσίες τις παρασκεύαζε ό ένας από τους τρεις συλληφθέντες, με πρώτες ύλες που εισήγαγε από το εξωτερικό.

Μάλιστα, για την παραλαβή των δεμάτων από το εξωτερικό, εκμεταλλευόταν τοξικομανείς της περιοχής των Πατρών, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του.

narkotika_patra


Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφθασαν στην σύλληψη των τριών ανδρών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση.

Κλείσιμο
Στην κατοχή του άνδρα που συνελήφθη πρώτος βρέθηκαν 85,8 γραμμάρια ηρωίνης, 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης και τρία γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας.

narkotika_patra2


Ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο άλλων ανδρών, ενώ στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και των τριών συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κιλά και 451 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευή για αμπούλες αερίου, έξι αμπούλες αερίου, το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Στα 713 ευρώ ο κατώτατος μισθός από την 1η Μαΐου - Καθαρή αύξηση €50

Νεαρή ανέβηκε να βγάλει selfie σε όχημα του Προαστιακού στην Κόρινθο και έπαθε ηλεκτροπληξία

Τζόνι Ντεπ για Άμπερ Χερντ: «Μου πετούσε το τηλεκοντρόλ στο κεφάλι, το κρασί στο πρόσωπο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης