Υπουργείο Ναυτιλίας: «Απαράδεκτα» τα σχόλια συνδικαλιστών του λιμενικού για τη δολοφονία της Καρολάιν
Πηγές του υπουργείου χαρακτηρίζουν ατυχέστατους αστεϊσμούς όσα ειπώθηκαν και όπως επισημαίνουν δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τις απόψεις των στελεχών του σώματος
"Ως απαράδεκτα" χαρακτηρίζονται από πηγές του υπ. Ναυτιλίας, τα σχόλια συνδικαλιστών στελεχών του λιμενικού σώματος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, αναφορικά με τηδολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.
"Πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και ατυχέστατους αστεϊσμούς που δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα στελέχη γυναίκες και άνδρες του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής" ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Νωρίτερα σήμερα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο με συνδικαλιστές λιμενικούς να κάνουν πλάκα μια μέρα μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Το βίντεο που δημοσίευσε το ereportaz.gr, προέρχεται από τηλεδιάσκεψη που έγινε από μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου Σαράντος Καμβύσης ακούγεται να λέει: «Εγώ σήμερα λέω της γυναίκας μου “κάτσε καλά μην πάρω πτυχίο πιλότου“. Κόκκαλο η γυναίκα», με τους υπόλοιπους να γελούν.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου Φώτιος Γαρουφαλιάς του λέει «έτσι μπράβο φιλαράκι, να μαθαίνουν».
Το λόγο παίρνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, Παναγιώτης Τσιάνος, ο οποίος λέει «είδες που τα κοριτσάκια όταν είναι μικρά λένε “θα παντρευτώ πιλότο“» και γελάει…
Τέλος, ο πρόεδρος ΛΣ Λέσβου – Χίου αναφέρεται σε έγκλημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη: «Εμείς παιδιά είχαμε εδώ πέρα, έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο… Είχε και μία εκεί, θεός σχωρέστη, που τον έκανε ό,τι ήθελε (…). Γυρνάει κάποια στιγμή το μυαλό του, τη σκοτώνει. Πάει και τη θάβει εδώ πέρα στο Ντίπι. Έτσι λέμε μια περιοχή πηγαίνοντας για την Καλλονή. Οπότε μετά είχε βγει και λέγανε “ή πιστή στο σπίτι ή γυμνή, θαμμένη στο Ντίπι”».
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.