Ραγίζει καρδιές ο γιος του Αντώνη Συκάρη: Ελπίζω ακόμα ότι θα γυρίσει

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Αντώνη Συκάρη: Ελπίζω ακόμα ότι θα γυρίσει

«Πήγε να κάνει τα Ιμαλάια "βουνό των Ελλήνων" και να τιμήσει τους ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους», λέει ο γιος του παγκοσμίου φήμης αλπινιστή που πέθανε από έλλειψη οξυγόνου, κατά το κατέβασμα του από την κορυφή του Νταουλαγκίρι

sikaris-main
Συγκλονίζει ο γιος του Αντώνη Σύκαρη του παγκοσμίου φήμης αλπινιστή που έφυγε από την ζωή από έλλειψη οξυγόνου, κατά το κατέβασμα του από την κορυφή του Νταουλαγκίρι ύψους 8.167 μέτρων στο Νεπάλ.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj86o9nolyl5)


«Πήγε να κάνει τα Ιμαλάια "βουνό των Ελλήνων" και να τιμήσει τους ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους. Εγώ ελπίζω ότι ακόμα θα εμφανιστεί και όλα αυτά θα είναι αστεία. Τελείωσε το οξυγόνο, ενώ είχε φτάσει», δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πατέρας του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του ορειβάτη που έχασε τη ζωή του μετά από ορειβασία στα Τζουμέρκα τον Ιανουάριο. «Μας ήξερε, ήταν φοβερός άνθρωπος, του άρεσαν τα βουνά. Είχε πολλά να δώσει ακόμη. Συγκινήθηκα πολύ που αφιέρωσε την επιτυχία στον γιο μου και στους άλλους ορειβάτες που έχασαν τη ζωή τους. Του έστειλα "συγχαρητήρια" και λίγα λεπτά μετά έμαθα την τραγική είδηση, προσπαθούσα να τη διασταυρώσω. Ήταν ένας δοσμένος ορειβάτης στο βουνό».




Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης


Κληρονομιά Τράγκα: Δεσμεύεται η περιουσία από το «Ξέπλυμα Χρήματος»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης