Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο με χημικές τουαλέτες στο Μενίδι

Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο με χημικές τουαλέτες στο Μενίδι

Δείτε βίντεο - Εμπρησμό καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης στο protothema.gr - Μαύρος καπνός ήταν ορατός από πολλά σημεία της Αθήνας - Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε - Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα

fotia-menidi-main

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στο εργοστάσιο παραγωγής χημικών τουαλετών Toitoi στο Μενίδι. Στο σημείο επιχείρησε ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν τραυματία. Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, μιλώντας στο protothema.gr καταγγέλλει εμπρησμό, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να ξεσπάσει αλλιώς. Η φωτιά πάντως, τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Φωτιά Μενίδι 1

Ο Νίκος Βέτσος, τονίζει πως «πιθανότατα πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια. Δυστυχώς, καταστράφηκαν κοντέινερ με χημικές τουαλέτες που ήταν στον προαύλιο χώρο. Ο νους μας πάει στον εμπρησμό δεδομένου ότι δεν θα μπορούσε να αρπάξει φωτιά με άλλον τρόπο, καθώς η γη είναι ακόμη υγρή. Μόνο ανθρώπινο χέρι θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοια καταστροφή. Πιθανό να είναι έργο ανταγωνιστών». Καταλήγει, ότι τα αίτια της πυρκαγιάς θα διαπιστωθούν από το πόρισμά της πυροσβεστικής, το οποίο και αναμένεται.

Φωτιά Μενίδι 2


Στην περιοχή η ατμόσφαιρα είναι βαριά λόγω του πλαστικού, ενώ ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούν να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Φωτιά Μενίδι 3
Κλείσιμο

Φωτιά Μενίδι 4


Ειδήσεις σήμερα

Άγρια δολοφονία στην Τήνο: 90χρονος σκότωσε τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

«Η προτεραιότητά του είναι ο εαυτός του», λένε επιστήμονες που αναλύουν την τελευταία συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη

Η Γαλλία στις κάλπες σήμερα - Θρίλερ για Μακρόν και Λε Πεν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης