Σε φάρμα στα Κιούρκα βρίσκεται ένα από 8 λευκά καγκουρό στον κόσμο - Βίντεο και φωτογραφίες

Σε φάρμα στα Κιούρκα βρίσκεται ένα από 8 λευκά καγκουρό στον κόσμο - Βίντεο και φωτογραφίες

Οι υπεύθυνοι της φάρμας Λακκαγκίνη στα Κιούρκα, έδωσαν μεγάλη μάχη με τις φωτιές τον Αύγουστο - Όταν η περιπέτεια με την πυρκαγιά τελείωσε, τότε φανερώθηκε και το σπάνιο ζώο που είχε γεννηθεί

kiourka_kagkouro__3_
Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, στα Κιούρκα δεσπόζει η φάρμα Λακκαγκίνη, η οποία διαθέτει ένα σπάνιο καγκουρό για το οποίο συρρέουν εκατοντάδες κόσμου για να το δουν. Πρόκειται για ένα από 8 λευκά καγκουρό που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον κόσμο και το οποίο γεννήθηκε λίγο πριν την καταστροφική φωτιά του 2021.

Οι υπεύθυνοι της φάρμας οι οποίοι έδωσαν τεράστια μάχη με την πυρκαγιά και προστάτεψαν τα ζώα της δεν είχαν αντιληφθεί τη γέννηση του λευκού καγκουρό. Όταν η περιπέτεια με την πυρκαγιά τελείωσε, τότε φανερώθηκε και το σπάνιο ζώο το οποίο είναι το ένα από τα 8 συνολικά που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σπάνιο λευκό καγκουρό σε φάρμα στα Κιούρκα


Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το καγκουρό αυτό γεννήθηκε με λευκισμό, μια απίστευτα σπάνια περίπτωση που προκαλεί τη μερική απώλεια χρώσης στο δέρμα και τη γούνα ενός ζώου. Σε αντίθεση με τον αλβινισμό, ο λευκισμός δεν προκαλεί έλλειψη χρώσης στα μάτια.

kiourka_kagkouro__1_
Κλείσιμο


Οι υπεύθυνοι της φάρμας, η οποία φιλοξενεί λάμα, ελάφια και άλλα είδη, το φωνάζουν «μαμάκια», αφού βρίσκεται συνεχώς δίπλα στη μητέρα του και παρά τους τόσους μήνες που έχουν περάσει από τη γέννησή του ακόμη προσπαθεί να συνηθίσει και τα άλλα καγκουρό.

kiourka_kagkouro__2_


Μέσα στο 2021 άλλα δύο λευκά καγκουρό γεννήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία και η είδηση μεταδόθηκε σε όλον τον κόσμο μέσω των διεθνών δικτύων, καθώς ακόμα και στην «πατρίδα» των καγκουρό, την Αυστραλία, ελάχιστα έχουν γεννηθεί λευκά.

Ειδήσεις σήμερα:

Περιοχές του Αιγαίου για ασκήσεις δεσμεύουν, μέσω παράνομης Navtex, οι Τούρκοι

Ο Ζελένσκι περιμένει «σθεναρή» παγκόσμια αντίδραση στην επίθεση στο Κραματόρσκ - Τι υποσχέθηκε για την ένταξη της χώρας στην ΕΕ

Άνοιξε ο τάφος της Τζωρτζίνας για να ανακτηθεί το τάμπλετ - Τρισάγιο για τα τρία κοριτσάκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης