Σέρρες: Βγήκε με το αυτοκίνητο για να διακινήσει ηρωίνη

Σέρρες: Βγήκε με το αυτοκίνητο για να διακινήσει ηρωίνη

Περίπου 95 γραμμάρια ηρωίνης και 60 ναρκωτικά χάπια εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικία του

σερρες
Μπήκε στο αυτοκίνητό του με σκοπό να αναζητήσει αγοραστές για την ηρωίνη που είχε στην κατοχή του στα στέκια εξαρτημένων σε περιοχή των Σερρών ένας Έλληνας, το απόγευμα της Παρασκευής, χωρίς να γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον είχαν βάλει στο στόχαστρο.

Το όχημα που χρησιμοποιούσε για την "διανομή" ναρκωτικών εγκλωβίστηκε με συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών που προχώρησαν στη σύλληψη του υπόπτου και στην κατοχή του και σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 94,1 γραμμαρίων, 60 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Εκτός από το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν 230 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα που είχε πάνω του ο δράστης, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι ειδήσεις σήμερα

Κουρδιστάν: Δώδεκα πύραυλοι έπεσαν κοντά στο προξενείο των ΗΠΑ στην Αρμπίλ

Πόλεμος στην Ουκρανία - «Σφίγγει» η ρωσική λαβίδα στο Κίεβο, «σφυροκόπημα» στη Μαριούπολη - Ζελένσκι: Αν θέλετε την πρωτεύουσά μας, θα πρέπει να την ισοπεδώσετε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γεύμα με τον Ερντογάν στον Βόσπορο με μήνυμα να πέσουν οι τόνοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης