Καταδίωξαν διακινητή που έκρυβε ηρωίνη σε δυο σπίτια

Καταδίωξαν διακινητή που έκρυβε ηρωίνη σε δυο σπίτια

Σύλληψη διακινητή ηρωίνης και στο Άργος

iroini_larisa
Από τη Λάρισα ξεκίνησε η επιχείρηση που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών στη Μαγνησία για να συλλάβουν έναν Έλληνα που διακινούσε ηρωίνη σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας. Χρειάστηκε να τον καταδιώξουν, όμως, καθώς προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη τρέχοντας.

Οι Λαρισαίοι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο κοντά στο σπίτι του στην πόλη του Βόλου, όμως εκείνος τράπηκε σε φυγή για να ακινητοποιηθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Στην κατοχή του κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή σκόνης και «βράχου» συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων, ενώ ακολούθησαν έρευνες στα δυο σπίτια που διατηρεί στον Βόλο και σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού.

Εκεί, βρέθηκαν άλλες δυο συσκευασίες με ηρωίνη σε σκόνη συνολικού βάρους 5,7 γραμμαρίων, 78 ναρκωτικά χάπια και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι με αμπούλα αερίου, τέσσερα μαχαίρια και 290 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απείθεια.

Σύλληψη διακινητή ηρωίνης στο Άργος

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών έπεσε, το απόγευμα της Δευτέρας στο Άργος, ένας 44χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 7,6 γραμμαρίων τις οποίες σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες της περιοχής. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Στην Ιστιαία της Εύβοιας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας, μετά από έλεγχο που υποβλήθηκε καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους επτά γραμμαρίων και κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.




Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου ορειβάτη που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα - Δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου

Δασκάλα από το Μιζούρι παντρεύτηκε τον μαθητή που αποπλάνησε και την «έβγαλε καθαρή»!

Από σήμερα τα 5 δωρεάν self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης