Συνέλαβαν φυγόποινη «επαγγελματία» απατεώνισσα στην Χίο
Η γυναίκα είχε καταδικαστεί για απάτη κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα
Μάνος Τσαγκαράκης
Με επιχείρηση που εκτελέστηκε στη Βολισσό της Χίου, οι αστυνομικοίτου σταθμού Αμανής και του τμήματος Καρδαμύλων προχώρησαν στην σύλληψη μιας Ελληνίδας σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση των δικαστικών αρχών Βορείου Αιγαίου.
Η γυναίκα είχε καταδικαστεί για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χίου στον οποίο παραπέμφθηκε έδωσε εντολή να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή που της είχε επιβληθεί.
*** Στο Αιτωλικό, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.