Λαθραία μαστίχα σε τενεκέδες με λάδι και βαλίτσα στην Χίο

Λαθραία μαστίχα σε τενεκέδες με λάδι και βαλίτσα στην Χίο

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού εντόπισαν τον αλλοδαπό λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής από το λιμάνι του νησιού με προορισμό τον Πειραιά

Xios-lathraia-mastixa
Η ύποπτη συμπεριφορά ενός αλλοδαπού που αναζητούσε επίμονα να αγοράσει μεγάλη ποσότητα μαστίχας από παραγωγούς της Χίου, την περασμένη εβδομάδα, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπεύθυνους της τοπικής Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών από τους οποίους ζητούσε και πληροφορίες για την τιμή του προϊόντος!

Ο πρόεδρος της Ε.Μ.Χ. κατάφερε να πληροφορηθεί ότι ο 36χρονος Βούλγαρος είχε πείσει έναν παραγωγό, ο οποίος μάλιστα είναι και μέλος του συνεταιρισμού, να του πουλήσει ποσότητα φυσικής μαστίχας Χίου συνολικού βάρους 32 κιλών και ενημέρωσαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο ότι κάτι περίεργο κρυβόταν πίσω από την αγορά.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού εντόπισαν τον αλλοδαπό λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής από το λιμάνι του νησιού με προορισμό τον Πειραιά και βρήκαν την κατοχή του 12 συσκευασίες και δύο μεταλλικά δοχεία με φίρμα... ελαιόλαδου, που όμως περιείχαν 32 κιλά χύμα φυσική μαστίχα, χωρίς τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς. Η μαστίχα κατασχέθηκε και ο Βούλγαρος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.





Ειδήσεις σήμερα:

«Είσαι πολύ σοβαρή»: Η μικρή Σταρ στην αγκαλιά της μητριάς-κτήνους που θα την σκότωνε έναν μήνα μετά (Βίντεο)

Για πρώτη φορά γυναίκα αρχηγός στην αστυνομία της Νέας Υόρκης!

Δύσκολο χειμώνα λόγω «Όμικρον» βλέπουν οι επιστήμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης