Πάνω από 11.000 παιδιά και έφηβοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊότο Σαββατοκύριακο πριν την επιστροφή τους στα θρανία.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο τα κρούσματα στο ηλικιακό γκρουπ 0-17 ετών ήταν 7.479 (σε σύνολο 37.676), ενώ σήμερα διαπιστώθηκαν 3.980 μολύνσεις στην ίδια ηλικία (σε σύνολο 18.592 κρουσμάτων). Σύνολο 11.459 κρούσματα.
Υπενθυμίζεται ότι το self test πραγματοποιείται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο σχολείο, ενώ για την πρώτη εβδομάδα (10-15/1) το self-test θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Δευτέρας (10/1), της Τρίτης (11/1) και της Παρασκευής (14/1).
Στις σχολικές μονάδες και στις διευθύνσεις εκπαίδευσης θα εξυπηρετούνται από τη Δευτέρα οι λίγες περιπτώσεις μαθητών και εκπαιδευτικών που δεν προμηθεύτηκαν self test. Εφόσον δεν έχουν, μπορούν να ειδοποιήσουν τη σχολική τους επιτροπή να τις προμηθεύσει με self test για το άνοιγμα της Δευτέρας, τονίζουν τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.