Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης μιλώντας το πρωί σε εκπομπή του OPEN τόνισε πως «αυξήθηκε η συμμετοχή των κρουσμάτων των παιδιών με το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβρη. Και από Οκτώβρη που άρχισαν οι εκδρομές αυξήθηκε το ποσοστό».
«Αυτή τη στιγμή έχουμε 50.000 ενεργά κρούσματα σε παιδιά και πάμε να ανοίξουμε τα σχολεία. Κάποια, τα περισσότερα δεν μεταδίδουν. Μόνο αυτά που νόσησαν το τελευταίο 7ήμερο”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Η διασπορά είναι πάρα πολύ μεγάλη για αυτό δεν θα έπρεπε να ανοίξουν αύριο!» είπε.
«Είναι πολύ καθοριστική αυτή η εβδομάδα. Θα δούμε αν θα έχουμε πρόωρη εκτόνωση του πανδημικού κύματος. Κάτι που θεωρώ δύσκολο», τόνισε ο κ. Τζανάκης.
«Πιστεύω 23 Ιανουαρίου θα φτάσουμε πάνω από 50.000 κρούσματα και μετά έρχεται εκτόνωση. Αν και ακόμα δεν ξέρουμε την επίδραση των εορτών και του ανοίγματος των σχολείων», σημείωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας.
«Θα δούμε αυτή την εβδομάδα τι θα γίνει στα σχολεία», σχολίασε. Κατέληξε λέγοντας πως «δεν μου αρέσει η επικοινωνιακή πολιτική κάποιων ότι η Omicron είναι ήπια».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.