Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Σωτηρία ο Γιώργος Τράγκας

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Σωτηρία ο Γιώργος Τράγκας

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του - Σε κρίσιμη κατάσταση, λέει ο  εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του

giorgostragas
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Σωτηρία βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας που εισήχθη χθες το βράδυ στο νοσοκομείο καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Η κατάσταση όπως επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι, του κόμματος Τράγκα δηλαδή, Πάρις Κουρτζίδης, είναι κρίσιμη.

«Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε στο twitter.





Πριν από τέσσερις ημέρες ο Γιώργος Τράγκας με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διεγνώσθη με κορωνοϊό:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας την περασμένη Τρίτη.


Κλείσιμο

Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα...

Posted by Giorgos Tragas / Γιώργος Τράγκας on Tuesday, November 30, 2021


Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Τράγκας έχει σακχαρώδη διαβήτη. Μάλιστα σε συνέντευξη του πρόσφατα είχε μιλήσει για τα αρχικά ήπια συμπτώματα που είχε ενώ είπε ότι μάλλον κόλλησε από συνάδελφο του στο ραδιόφωνο όπου εργάζεται.

Ο ίδιος απέφυγε ωστόσο να πει αν έχει εμβολιαστεί η όχι. Τόνισε ότι δεν αποδέχεται την ταμπέλα του «αρχηγού των αντιεμβολιαστών» και πρόσθεσε πως είναι υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού.




Ειδήσεις σήμερα:

Πιερρακάκης: Έτοιμη να περάσει στα κινητά τηλέφωνα η νέα ταυτότητα

Έχουν κλείσει ήδη 236.000 ραντεβού τρίτης δόσης

Προσωρινά κρατούμενα τρία μέλη του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης