Καιρός: Σποραδικές βροχές σήμερα στην Κρήτη, λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα - Δείτε την πρόγνωση για αύριο
Βαθμιαία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος - Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο
Σήμερα αναμένονταιλίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στη Θράκη, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Στην Κρήτη δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στη Δυτική Ελλάδα από 2 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 16 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα κεντρικά και βόρεια πελάγη δε θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ θα πνέουν στα παράκτια τμήματα του Ιονίου, ενώ στα νησιωτικά τμήματα θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις πρωινές ώρες, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Καιρός: Αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα είναι αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο ανοιχτά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις πρωινές ώρες, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση τις βραδινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις πρωινές ώρες, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα σποραδικών βροχών.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση τις βραδινές ώρες.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, ενώ από νωρίς το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις πρωινές ώρες, ενώ βαθμιαία ο καιρός θα είναι αίθριος.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, ενώ από νωρίς το απόγευμα ο καιρός θα είναι αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 21-11-2021
Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη. Από το απόγευμα στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Στα δυτικά οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.