Μία τεράστια τρύπα, βάθους περίπου πέντε μέτρων αποκαλύφθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στηΘεσσαλονίκη, αμέσως μετά την απομάκρυνση του λεωφορείου, μέρος του οποίου «κατάπιε» το οδόστρωμα νωρίς το πρωί της Παρασκευής.
Στην επιχείρηση ανέλκυσης του βαρέος οχήματος συνέδραμε γερανοφόρο όχημα το οποίο έπειτα από προσπάθειες κατάφερε να το βγάλει και πάλι στην άσφαλτο.
Κλείσιμο
Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες που κατέγραψε το GRTimes.gr, στον κεντρικό δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως έχει δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα αρκετών μέτρων, η οποία καλύπτει δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μετά την απομάκρυνση του οχήματος ο δρόμος παραμένει κλειστός ενώ η τροχαία συνεχίζει την εκτροπή της κυκλοφορίας.
Περαστικοί σταματούν και τραβούν φωτογραφίες και βίντεο με το κινητό τους τηλέφωνο, ωστόσο, άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του δήμου δεν επιτρέπουν για λόγους ασφαλείας να πλησιάσουν πιο κοντά καθώς υπάρχει κίνδυνος να υποχωρήσει και άλλο το οδόστρωμα.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.