Ρόδος: Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον βιασμό της 8χρονης - «Σκοτάδι» για την υπόθεση, άγνωστος ο δράστης

Ρόδος: Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον βιασμό της 8χρονης - «Σκοτάδι» για την υπόθεση, άγνωστος ο δράστης

Τι λένε οι παππούδες της και ο ιατροδικαστής στο protothema.gr - Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα - Οι αδερφές της μικρής δεν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση

viasmos-aniliki-arthro
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από τη σεξουαλική κακοποίηση ενός οχτάχρονου κοριτσιού, την οποία άτομο από το φιλικό περιβάλλον της οικογενείας κατήγγειλε στην Εισαγγελία του νησιού.

Το μικρό κορίτσι, σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, είναι το τρίτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, ενώ τα υπόλοιπα κοριτσάκια είναι ηλικίας 12, 11 και ενός έτους μωρό.

Σύμφωνα με τους παππούδες του θύματος, οι οποίοι μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά, το οχτάχρονο παιδί είχε μια παράξενη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που τους είχε προβληματίσει αρκετά. Όπως χαρακτηριστικά λένε στο protothema.gr, έμαθαν για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής τους, όταν ήρθε η Αστυνομία στο σπίτι, προκειμένου να πάρει το άτυχο κοριτσάκι και να το μεταφέρει στο Ίδρυμα του νησιού, για να εξεταστεί.

«Εμείς τα μεγαλώνουμε και δεν αντέχω αυτό που έχει γίνει, μου την πήραν και μου την πήγαν στο ορφανοτροφείο γιατί το είχαν βιάσει. Η κόρη μου έχει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συζύγους. Τα πλένω, τα μαγειρεύω και τα φροντίζω. Τώρα τελευταία έγινε ο βιασμός, πώς έγινε και ποιος ήταν δεν ξέρω» είπε ο παππούςμιλώντας στο protothema.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τέσσερα παιδιά της, η μητέρα του θύματος, τα έχει κάνει με διαφορετικούς άντρες. Συγκεκριμένα, τα δύο της πρώτα κορίτσια 12 και 11 ετών τα έχει με τον πρώτο της σύντροφο, το θύμα 8 ετών το έχει με τον δεύτερο σύντροφο, με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση και δεν της δίνει διαζύγιο, ενώ με έναν τρίτο έχει το τελευταίο της παιδί, ηλικίας μόλις ενός έτους.

Οι παππούδες της 8χρονης τόνισαν ότι η κόρη τους είναι ένα παράξενο παιδί, με περίεργες σκέψεις και προτιμήσεις και πρόσθεσαν πως θέλει να πάρει διαζύγιο από τον πρώην άντρα της και πατέρα της 8χρονης, προκειμένου να προχωρήσει τη ζωή της.

«Ο πατέρας της 8χρονης είναι στα καράβια και λείπει πολύ καιρό και μιλάνε στο τηλέφωνο. Δεν της δίνει διαζύγιο αυτός γιατί την θέλει ακόμα αλλά αυτή έχει μπλέξει με κάποιον άλλον. Η κόρη μου έμενε πάνω από μας στο σπίτι και εμείς από κάτω, είναι παράξενο παιδί και δεν ξέρω τι να κάνω, με έχει καλά ο Θεός για να τα μεγαλώσω αυτά τα παιδιά» είπε ο παππούς του 8χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ο εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε την έρευνα μετά από καταγγελία πολίτη για τον βιασμό παρά φύσιν του μικρού κοριτσιού. Οι άντρες της ασυνομίας αμέσως έσπευσαν και πήραν το παιδί από το σπίτι του, μεταφέροντάς το στο Ίδρυμα και στο νοσοκομείο για τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, ο οποίος εξέτασε την 8χρονη και τις αδελφές της, διαπίστωσε πως το κοριτσάκι έφερε θετικά ευρήματα βιασμού, ενώ οι αδερφές της δεν έχουν υποστεί κάποια σεξουαλική κακοποίηση, γεγονός που τον προβληματίζει, όπως λέει στο protothema.gr

«Μετά από εξέταση που έκανα ο ίδιος στην μικρή 8χρονη διαπίστωσα θετικά ευρήματα βιασμού και βάσει αυτών θα προχωρήσουν και οι έρευνες. Ακόμα η Αστυνομία δεν γνωρίζει τον δράστη αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση αυτή και τα οποία θα απαντηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτρέτσος στο protothema.gr.


Ειδήσεις σήμερα: 

Τουρκία: Νέες θεωρίες συνωμοσίας για την παρουσία των αμερικανικών F-15 στην Ελλάδα

Φρίκη στη Ρόδο: 8χρονη νοσηλεύεται μετά από καταγγελία για βιασμό

Τώρα ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης