Τώρα ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»

Τώρα ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»

Κωλοτούμπα από τον γνωστό «ψεκ» τραγουδιστή - Όπως έγινε γνωστό εργάζεται σε κέντρο στο οποίο, βάσει του νόμου, πηγαίνουν μόνο εμβολιασμένοι πελάτες - Το καλοκαίρι καλούσε σε ανυπακοή - Κάνει rapid test για να εργαστεί ενώ παλαιότερα έλεγε «δεν φοράω μάσκα, δεν κάνω τεστ, δεν κάνω en-volio» - Αντιδράσεις και στο προφίλ του από «οπαδούς» του - Δείτε βίντεο

petrakos-arthro
Μία... κατακλυσμική αλλαγή φαίνεται πως συντελείται στο κίνημα των «ψεκασμένων» και των αντιεμβολιαστών τα τελευταία 24ωρα καθώς αποκαλύπτεται πως ο «πατριάρχης» των θεωριών συνωμοσίας για την πανδημία του κορωνοϊού, Γρηγόρης Πετράκος  όχι μόνο υπακούει στα μέτρα και τραγουδά σε μαγαζί που δέχεται μόνο εμβολιασμένους πελάτες αλλά και ο ίδιος δηλώνει πως δεν είναι αντιεμβολιαστής!

Όλα ξεκίνησαν όταν σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 την Τρίτη μεταδόθηκε η είδηση πως ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος δεν είναι εμβολιασμένος, εμφανίζεται τα μεσημέρια κάθε Σαββάτου και Κυριακής σε κέντρο στην Πάτρα. Και αυτό όταν, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα στα κλειστά μαγαζιά επιτρέπεται η είσοδος μόνο για εμβολιασμένους πελάτες, ενώ οι εργαζόμενοι μπορούν να βρίσκονται εσωτερικά κάνοντας τα απαραίτητα rapid test.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκπομπής ειπώθηκε πως ο Γρηγόρης Πετράκος δέχθηκε πληθώρα σχολίων από «οπαδούς» του οποίοι τον κατέκριναν για την επιλογή του ενώ έγινε υπενθύμιση πως σε πρότερο χρόνο ο ίδιος άνθρωπος είχε στοχοποιήσει τον Πάνο Κιάμο για το ότι το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε θα δεχόταν μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

sxolio-5


Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cex98eb1kcwp-sf)

Το εν λόγω ρεπορτάζ ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου ο οποίος απέστειλε ανακοίνωση στα ΜΜΕ παρουσιάζοντας την δική του πλευρά και αναπτύσσοντας ρητορική αντίθετη με αυτά που είχε συνηθίσει τους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους του στα social media.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, τραγουδά στο εν λόγω κέντρο στην Πάτρα από τον Ιούλιο διενεργώντας rapid test, όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ την οποία και επικαλείται. «Ουδέποτε υποστήριξα πως δεν μπορεί κάποιος να εργάζεται με τεστ. Η αντίρρησή μου ήταν πάντα στον εκβιασμό σε εμβολιασμό μέσω της εργασίας», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του.

Κλείσιμο
Πάντως, σε παλαιότερο χρόνο και συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου ο Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτησή του στο Facebook δήλωνε κατηγορηματικά «δεν φοράω μάσκα, δεν κάνω τεστ, δεν κάνω en-volio [sic]», τοποθέτηση η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστηρίζει στην τελευταία ανακοίνωσή του.

petrakos-34


Σημειώνεται δε πως λίγα 24ωρα πριν  γίνει ευρέως γνωστό πως ο Γρηγόρης Πετράκος τραγουδά σε κέντρο μόνο για μβολιασμένους κάνοντας συχνά rapid test ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτήριζε τους εμβολιασμένους ως «μπολιασμένους» ρωτώντας εάν αισθάνονται άνετα που την ώρα που πίνουν τον καφέ τους θα διενεργούνται έλεγχοι από την Αστυνομία για την τήρηση των μέτρων. 

«Με αυτό το άγχος λοιπόν θα ζείτε οι μπολιασμένοι... εκεί που θα τρώτε ή θα πίνετε, ξαφνικά οι ειδικές δυνάμεις θα ελέγχουν τα χαρτιά σας....», έγραφε χαρακτηριστικά και συμπλήρωνε: «Τουλάχιστον οι αμπόλιαστοι θα ζήσουν άλλον ένα χειμώνα σε lockdown. Χωρίς πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους αλλά με την αξιοπρέπειά τους. Χωρίς το φόβο ότι ξαφνικά θα αφήσουν κάτω τη μπουκιά και θα ψάχνουν για χαρτιά και ταυτότητες...».

Χιλιάδες αστυνομικοί, λέει το άρθρο, θα ξεχυθούν στα μαγαζιά και θα ψάχνουν λαθροεισβολείς αμπόλιαστους στα καφέ και τα...

Posted by Grigoris Petrakos on Friday, October 8, 2021

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cey3raujz7y1-sf)

Διαβάστε επίσης: Ο «πατριάρχης των ψεκ» Γρηγόρης Πετράκος βρήκε τον... Mάστορά του

Στην συνέχεια ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρθηκε στον Πάνο Κιάμο τον οποίο είχε επικρίνει, και λέει ότι «συνέκριναν την δήλωση μου κατά της στάσης του Πάνου Κιάμου στο Ποσειδώνιο με την δική μου απόφαση να εργαστώ. Και εξηγώ. Όταν η κυβέρνηση τον Ιούλιο άνοιξε τα κέντρα διασκέδασης άφησε στην ευχέρεια του εκάστοτε επιχειρηματία να αποφασίσει αν θα λειτουργήσει το χώρο του μόνο για εμβολιασμένους ή ως μικτό. Τότε ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έλεγε πως ο ίδιος και η επιχείρηση επιλέγουν τη λειτουργία μόνο για εμβολιασμένους. Πράγματι καταδίκασα τότε την ανακοίνωση αυτή διότι θεωρώ απαράδεκτο ο καλλιτέχνης και η επιχείρηση να αποκλείουν μερίδα των πελατών τους με δική τους απόφαση. Δεν καταδίκασα το δικαίωμά τους να εργαστούν, αλλά την προσωπική τους απόφαση να λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους».

Τονίζει δε πως «εμείς οι καλλιτέχνες εφόσον δεν έχουμε την επιλογή αναγκαζόμαστε να λειτουργούμε με τρόπο που δεν μας ευχαριστεί» αναφερόμενος στο ότι πλέον όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να διενεργούν rapid test.

245492453_250375863770079_9051078306400851034_n


Πάντως σε βιντεομήνυμά του το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος άνθρωπος που τώρα τραγουδά μπροστά σε εμβολιασμένους πολίτες οι οποίοι έχουν επιδείξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους, καλούσε τον κόσμο «να μην δεχθεί κανέναν έλεγχο εισόδου, οπουδήποτε με επίδειξη απόρρητων δεδομένων υγείας»...



Άξιο αναφοράς δε είναι πως στην ανακοίνωσή του ο... άλλοτε «πατριάρχης των ΨΕΚ» δηλώνει αυτολεξεί πως: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά οπαδός του συναινετικού εμβολιασμού. Δεν νοούνται ιατρικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεση του ασθενούς ή του υγειούς. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά οι διεθνείς συνθήκες και το Συμβούλιο της Ευρώπης». Επειδή όμως, verba volant, scripta manent, μία ματιά σε παλαιότερη ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου τον δείχνει να παρουσιάζει τον εμβολιασμό ως «θυσία» και μάλιστα υποχρεωτική...
petrakos-5561
Κλείνοντας την ανακοίνωσή του ο Γρηγόρης Πετράκος προτείνει στην κυβέρνηση να σταματήσει την πόλωση του ελληνικού λαού «καταργώντας τα πιστοποιητικά και αφήνοντας ελεύθερη την είσοδο σε κάθε χώρο με την επίδειξη ενός Rapid test το οποίο βεβαίως θα δίδεται στους πολίτες δωρεάν». Τα rapid test τα οποία ο ίδιος δήλωνε πως δεν κάνει...

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γρηγόρη Πετράκου:

«Με χαρά είδα σήμερα το ενδιαφέρον των πρωινών εκπομπών για την πρεμιέρα μου το Σάββατο σε μουσική σκηνή της Πάτρας.

Οι παρουσιαστές αναρωτιόντουσαν πώς δουλεύω, γιατί δουλεύω, με ποιον τρόπο δουλεύω και άλλα πολλά. Εφόσον δεν με κάλεσαν ζωντανά να τους λύσω τις απορίες οφείλω να απαντήσω στα ερωτήματα που τέθηκαν.

Αρχικά διερωτήθηκαν πώς θα εργάζομαι σε μαγαζί εστίασης εφόσον είναι μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες. Μία απλή αναζήτηση της σχετικής ΚΥΑ θα τους έλυνε την απορία ότι οι εργαζόμενοι σε όλα τα μαγαζιά ερχόμαστε στην εργασία μας με rapid test. Αυτό κάνω και εγώ από τον Ιούλιο που εργάζομαι στην Πάτρα και όχι τώρα που το θυμήθηκαν. Ουδέποτε υποστήριξα πως δεν μπορεί κάποιος να εργάζεται με τεστ. Η αντίρρησή μου ήταν πάντα στον εκβιασμό σε εμβολιασμό μέσω της εργασίας.

Μετά συνέκριναν την δήλωση μου κατά της στάσης του Πάνου Κιάμου στο Ποσειδώνιο με την δική μου απόφαση να εργαστώ. Και εξηγώ. Όταν η κυβέρνηση τον Ιούλιο άνοιξε τα κέντρα διασκέδασης άφησε στην ευχέρεια του εκάστοτε επιχειρηματία να αποφασίσει αν θα λειτουργήσει το χώρο του μόνο για εμβολιασμένους ή ως μικτό.

Τότε ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε ένα βίντεο που έλεγε πως ο ίδιος και η επιχείρηση επιλέγουν τη λειτουργία μόνο για εμβολιασμένους. Πράγματι καταδίκασα τότε την ανακοίνωση αυτή διότι θεωρώ απαράδεκτο ο καλλιτέχνης και η επιχείρηση να αποκλείουν μερίδα των πελατών τους με δική τους απόφαση. Δεν καταδίκασα το δικαίωμά τους να εργαστούν, αλλά την προσωπική τους απόφαση να λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Αμέσως μετά και επειδή η κυβέρνηση συνειδητοποίησε πως πολύ λίγοι θα ακολουθούσαν αυτό το δρόμο, άλλαξε αυτή την απόφαση και υποχρέωσε όλους τους χώρους εστίασης και διασκέδασης να λειτουργούν αμιγώς για εμβολιασμένους.

Σήμερα λοιπόν ένας επιχειρηματίας ή ένας καλλιτέχνης δεν έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, αλλά είναι υποχρεωμένος κατά την είσοδο να ελέγχει πιστοποιητικά. Αυτό είναι κάτι που μας λυπεί και διαμαρτυρόμαστε εντόνως διότι δεν μπορούν τα μαγαζιά να κάνουν τους χωροφύλακες. Όμως για όσο διάστημα ισχύει αυτή η εντολή οι επιχειρήσεις δεν έχουν άλλη επιλογή απ το να λειτουργούν έννομα. Το ίδιο και εμείς οι καλλιτέχνες εφόσον δεν έχουμε την επιλογή αναγκαζόμαστε να λειτουργούμε με τρόπο που δεν μας ευχαριστεί.

Ας μη συγκρίνει λοιπόν ο κύριος Περρής το παλαιό μου σχόλιο κατά απόφασης Κιάμου με την τωρινή κατάσταση, γιατί τότε υπήρχε δυνατότητα επιλογής ενώ τώρα υπάρχει ρητή απαγόρευση.
Και ας μη μιλάει σε μένα για κωλοτούμπες διότι κωλοτούμπες κάνουν άλλοι σε πολύ σοβαρότερα θέματα όπως για παράδειγμα τα εθνικά.

Για να ξεκαθαρίσω τη δική μου στάση σημειώνω τα εξής :

  • Δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά οπαδός του συναινετικού εμβολιασμού. Δεν νοούνται ιατρικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεση του ασθενούς ή του υγειούς. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά οι διεθνείς συνθήκες και το Συμβούλιο της Ευρώπης.

  • Είμαι κατά του όποιου διαχωρισμού πολιτών σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Η κυβέρνηση όφειλε και μπορούσε να έχει λύσει το πρόβλημα πόλωσης του ελληνικού λαού καταργώντας τα πιστοποιητικά και αφήνοντας ελεύθερη την είσοδο σε κάθε χώρο με την επίδειξη ενός Rapid test το οποίο βεβαίως θα δίδεται στους πολίτες δωρεάν.

Με αυτό τον τρόπο θα ένιωθαν όλοι πιο ασφαλείς για τους ανθρώπους που συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους, εφόσον θα έχουν τεστ, και δεν θα υπήρχε ο διαχωρισμός στην είσοδο.
Η κυβέρνηση όμως θέλει να μας διαχωρίσει και θέλει να στρέψει τον έναν πολίτη ενάντια στον άλλον.

Όσον αφορά τους παρουσιαστές των πρωινών που δείχνουν τόσο ενδιαφέρον, είμαι στη διάθεσή τους οποιαδήποτε στιγμή να με καλέσουν ζωντανά στο στούντιο, και ως καλλιτέχνη και ως εκπρόσωπο του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις τους. Και λέω ζωντανά γιατί έχω πικρή εμπειρία από τις μαγνητοφωνημένες συνεντεύξεις μου…».

Ειδήσεις σήμερα:

H μεγάλη μάχη της Φώφης Γεννηματά με τον καρκίνο - Σε σοκ το ΚΙΝΑΛ, «κύμα» αγάπης από τον κόσμο

Σεισμός στην Κρήτη: Περιμένουν ισχυρό μετασεισμό - Τι λένε οι σεισμολόγοι

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Από απόψε ξεκινά η επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης