Δεκτό έγινε το αίτημα του ΙΣΑ προς τον υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη, για τροποποίηση των κανονιστικών διατάξεων σχετικά με τους εμβολιασμένους συνοδούς ασθενών στους φορείς πρωτοβάθμας φροντίδας.
Συγκεκριμένα, διευκρινίστηκε ότι οι εμβολιασμένοι συνοδοί δεν οφείλουν να προσκομίσουν αρνητικό rapid test κατά την επίσκεψη τους σε ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, αλλά και οδοντιατρεία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο κ. Θάνος Πλεύρης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.