Κορινθία: Νεαρός συνελήφθη με αναβολικά και κάνναβη

Κορινθία: Νεαρός συνελήφθη με αναβολικά και κάνναβη

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του, μετά από πληροφορίες που είχαν για τη δράση του

Korinthia-anavolika-kannabi
Οι πληροφορίες ότι ένας νεαρός έκανε διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών ουσιών σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας στην Κορινθία, έφτασαν ως τα αυτιά των αστυνομικών του τοπικού τμήματος οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Το απόγευμα της Τετάρτης, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του 22χρονου Έλληνα και ανακάλυψαν 30 αναβολικά χάπια και τέσσερις συσκευασίες που κάθε μια περιείχε από μία αμπούλα με αναβολική ουσία. Εκτός αυτών, όμως, κατέσχεσαν ακόμη ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15 γραμμαρίων, δέκα γραμμάρια χασισέλαιο και ένα μεταλλικό τρίφτη.

Σε βάρος του νεαρού ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί εξωσχολικού αθλητισμού, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.


Ειδήσεις σήμερα

«Νόμπελ» τρελού επιστήμονα 2021: Οργασμοί που... ξεβουλώνουν τη μύτη, ανάποδοι ρινόκεροι και κατσαρίδες σε υποβρύχια

Ανησυχία για την εξασθενημένη εικόνα του Φιλ Κόλινς: «Δυσκολεύομαι ακόμα και να κρατήσω στο χέρι την μπαγκέτα των ντραμς»

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2021: Επέστρεψε μετά από 8 χρόνια - Το σημερινό πρόγραμμα και τα καλύτερα στιγμιότυπα της χθεσινής Υπερειδικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης