Αρνείται την κατηγορία για βιασμό ο Ρούμπεν Σεμέδο

Αρνείται την κατηγορία για βιασμό ο Ρούμπεν Σεμέδο

«Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορός του,  Σταύρος Γεωργόπουλος

semedo-eyelpidon__2_
Αρνείται την κατηγορία ο Ρούμπεν Σεμέδο, όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους ο δικηγόρος του, Σταύρος Γεωργόπουλος, έξω από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αναφορικά με τη σύλληψη του ποδοαφαιριστή του Ολυμπιακού, που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Είναι σα να σας κατηγορήσω εγώ ότι πήρατε τη τωρινή δήλωσή μου δια της βίας, επειδή θα έχω μετανιώσει για τα όσα είπα μόλις αποχωρήσω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων» , ανέφερε χαρακτηριστικά - και  πρόσθεσε:  «Όταν καταγγέλλουμε κάτι, αυτό  θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που  αποκλείουν να είναι βάσιμη η καταγγελία», είπε ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο,  Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι η καταγγέλουσα είχε ισχυριστεί στον ποδοσφαιριστή ότι είναι  19 ετών, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:«Αν τη δείτε και εσείς, να μου πείτε αν μοιάζει 17 ή 23-24 ετών.  Μιλάμε για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο ότι καταγγέλθηκαν αυτά».

«Τη βίασε και μετά του ζήτησε ραντεβού για το επόμενο βράδυ»

Ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε και στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπήρξε εξαναγκασμός της 17χρονης.

«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε. Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ».

Και πρόσθεσε: «Εδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

Ειδήσεις σήμερα

JFK: Η «ερωμένη» του μιλά για τον παράνομο δεσμό τους μετά από δεκαετίες σιωπής - «Δεν είναι ρομαντική ιστορία»

Ανασχηματισμός με θεσμικές αλλαγές

Big Brother: Ανατροπή στην πρεμιέρα – Η πρώτη δοκιμασία, η αποχώρηση, το «μυστικό δωμάτιο» και το... Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης