Δίωξη για ομαδικό βιασμό στον Ρούμπεν Σεμέδο και σε ακόμη ένα άτομο

Δίωξη για ομαδικό βιασμό στον Ρούμπεν Σεμέδο και σε ακόμη ένα άτομο

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έλαβε προθεσμία για αύριο προκειμένου να απολογηθεί - Συνελήφθη μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε στην αστυνομία 17χρονη 

semedo-eyelpidon__3_
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) σε βάρος του 27χρονου Πορτογάλου αμυντικού, Ρούμπεν Σεμέδο, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μετά τη δίωξη σε βάρος του ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής έλαβε προθεσμία για αύριο προκειμένου να απολογηθεί.

semedo-eyelpidon__2_
semedo-eyelpidon__3_


Ακόμη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωσή μου με βία. Όταν καταγγέλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλια», ανέφερε ο συνήγορος του Ρουμπεν Σεμέδο Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

Κλείσιμο
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, συνελήφθη μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε στην αστυνομία 17χρονη μαζί με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με την καταγγελία μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, ο Σεμέδο την παρέσυρε στο σπίτι του όπου τη βίασαν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν συναντήθηκε με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε κλαμπ στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο Σεμέδο πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και τη βίασαν.

Η 17χρονη εξιστόρησε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον διεθνή με την εθνική Πορτογαλίας ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο. Ακολούθως, την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που προχώρησε στη σύλληψη του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση έχει ως εξής:

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2021

Συνελήφθη χθες (29-8-2021) το βράδυ, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης.

Συγκατηγορούμενος του ανωτέρω για το ίδιο αδίκημα τυγχάνει και έτερος αλλοδαπός.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε βίντεο: Δίωξη για ομαδικό βιασμό στον Ρούμπεν Σεμέδο - «Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγέλια», ανέφερε ο συνήγορός του
Δίωξη για ομαδικό βιασμό στον Ρούμπεν Σεμέδο



Ειδήσεις σήμερα

JFK: Η «ερωμένη» του μιλά για τον παράνομο δεσμό τους μετά από δεκαετίες σιωπής - «Δεν είναι ρομαντική ιστορία»

Ανασχηματισμός με θεσμικές αλλαγές

Big Brother: Ανατροπή στην πρεμιέρα – Η πρώτη δοκιμασία, η αποχώρηση, το «μυστικό δωμάτιο» και το... Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης