«Τις τελευταίες 15 ημέρες υπάρχει σταδιακή άνοδος των κρουσμάτωνκαι των διασωληνωμένων, χωρίς να υπάρχει σοβαρή πίεση στις μονάδες εντατικής θεραπείας, εκτός από την Κρήτη που η πληρότητα είναι στο 77%», ανέφερε για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.
Όσον αφορά στην επιστροφή των εκδρομέων στις πόλεις, η κα Παγώνη απηύθυνε σύσταση για τεστ και αυστηρή τήρηση των μέτρων.
«Η μετάλλαξη Δέλτα δεν έχει ηλικίες, είναι ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους», ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για να προσθέσει: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χαλαρώσει, δεν πήγαν να εμβολιαστούν πριν τις διακοπές τους. Κάνουμε έκκληση σε αυτούς γυρνώντας από τις διακοπές να πάνε να εμβολιαστούν, γιατί έχουμε να κάνουμε με μία δύσκολη νόσο και μια ακόμη πιο δύσκολη μετάλλαξη, η οποία δεν υπολογίζει ηλικίες».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.