Καραούλι έξω από το σπίτι ενός 38χρονου αλλοδαπού σε περιοχή του Ηρακλείου είχαν στήσει το πρωί της Τετάρτης οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε λαθραία καπνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή.
Μόλις τον είδαν να βγαίνει, τον ακινητοποίησαν, του έδειξαν το ένταλμα έρευνας που είχαν εξασφαλίσει και τον συνόδευσαν στο εσωτερικό του σπιτιού, όπου δεν άργησαν να βρουν τα 790 πακέτα τσιγάρα διαφόρων εταιρειών και τις 95 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων τα οποία σκόπευε να διαθέσει προς πώληση.
Έτσι, προχώρησαν στην σύλληψή του 38χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ τα λαθραία προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο που υπολόγισε το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών στο ποσό των 4.515,56 ευρώ.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών