Νέος Κόσμος: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 54χρονου - Δύο 32χρονοι οι δράστες

Νέος Κόσμος: Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία 54χρονου - Δύο 32χρονοι οι δράστες

Ένας Αλβανός και ένας Έλληνας οι δράστες - Στο πλαίσιο των ερευνών διακριβώθηκε η εμπλοκή του 32χρονου Αλβανού και σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπάγης σε βάρος 41χρονου

astynomia_peripoliko
Δύο υποθέσεις, ανθρωποκτονίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας και αρπαγής μεταξύ συμμοριών με φόντο προσωπικές διαφορές και ναρκωτικά, εξιχνιάστηκαν από το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Η πρώτη αφορά στην ανθρωποκτονία 54χρονου Αλβανού και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ακόμα ατόμων τον περασμένο Ιανουάριο στην πλατεία του Αγίου Σώστη στο Νέο Κόσμο. Δράστες είναι δύο 32χρονοι (ένας Αλβανός και ένας Έλληνας) ενώ στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και 31χρονος Έλληνας για υπόθαλψη.

Στο πλαίσιο των ερευνών διακριβώθηκε και η εμπλοκή του 32χρονου Αλβανού σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπάγης σε βάρος 41χρονου Αλβανού που τελέστηκε τον Μάρτιο 2020 στο Παλαιό Φάληρο.

Κίνητρο της ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του Νέου Κόσμου ήταν οικονομικές διαφορές που είχε ο 32χρονος Αλβανός με τον γιο του θύματος. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 32χρονου Αλβανού και σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και απόπειρας αρπάγης σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού που τελέστηκε τον Μάρτιο 2020 στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.

Το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου 2021 εντοπίσθηκαν σε περιοχή της Αττικής ο 32χρονος ημεδαπός και ο 31χρονος, προσήχθησαν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και εξεταζόμενοι αποδέχθηκαν τις -κατά περίπτωση- σε βάρος τους αποδιδόμενες κατηγορίες, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και για υπόθαλψη εγκληματία. Ο 32χρονος ημεδαπός συνελήφθη με σχετικό ένταλμα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου αλλοδαπού συνεχίζονται.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια στη Φλόριντα ο 21χρονος ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος

Όλα όσα αλλάζουν από τη νέα σχολική χρονιά - Ποιο και πώς θα είναι το «νέο σχολείο»

Τα προγνωστικά μοντέλα για την επιδημία: Τι βλέπουν οι ειδικοί για τον Ιούλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης