Ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις εργαζομένωνστο Σύνταγμα, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο και λίγο πριν από τις οκτώμιση άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας.
Εκπρόσωποι του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, μαζί με εκατοντάδες εργαζόμενους βρέθηκαν μπροστά από τη Βουλή, ενώ για τις 18:00 είχε ορισθεί το κάλεσμα των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για συμμετοχή στη συγκέντρωση. Η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους έχει αποκλειστεί.
«Λάστιχο ωράριο, λάστιχο ζωή, οργανώσου τώρα για την ανατροπή», «Κάτω από τα χέρια από το 8ωρο, δεν είναι για παζάρια και για διάλογο» και «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά», είναι το σύνθημα που φωνάζουν εκατοντάδες διαδηλωτές, που ξεκίνησαν νωρίτερα από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της συγκέντρωσης.
Στο μεταξύ, με συνθήματα και χειροκροτήματα έγιναν δεκτοί οι ναυτεργάτες και τα συνδικάτα του Πειραιά, στη συγκέντρωση των συνδικάτων έξω από την Βουλή.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.